ΝΕΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΛΑΜΠΙΩΤΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 15 ΙΟΥΛΙΟΥ του 2021 εορτάστηκαν στο χωριό μας οι «Άγιοι Κηρύκος και Ιουλίτα» πολιούχοι του χωριού μας προεξάρχοντως του Μητροπολίτου Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων κκ. ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ συνοδευόμενου από ιερείς των γύρω ενοριών.
Την θεία λειτουργία παρακολούθησαν πολλοί πιστοί και παιδιά από τα γύρω χωριά παρά τις ειδικές συνθήκες λόγω επιδημίας COVID-19.
Ο πολιτιστικός σύλλογος εύχεται σ’ όλους υγεία και χαρά.

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Η χωριανή μας ηθοποιός ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ περιόδευσε ΤΟΝ  ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2021 με μεγάλη επιτυχία τις πρωτεύουσες των νομών της Κρήτης παρουσιάζοντας το θεατρικό έργο ΝΥΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Θερμά συγχαρητήρια δια την επιτυχία της.

 

ΓΕΝΝΗΣΗ

Ο Μανώλης Αντωνίου Δημητρακάκης, υιός της Καδιανής Τζουλάκη και η Στέλλα Παπατζανή απέκτησαν δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Ο πολιτιστικός σύλλογος των εύχεται να ζήσουν χαρούμενα και ευτυχισμένα.

 

ΠΕΝΘΗ

Απεβίωσε  την 28 Αυγούστου 2021 η ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ χήρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΙΓΑΝΟΥ ετών 95 και ετάφη στο νεκροταφείο του χωριού μας.
Από τον πολιτιστικό σύλλογο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Απεβίωσε την 1 ΜΑΙΟΥ 2021 η Ελένη χα Γεωργίου Φουρναράκη (ΓΥΠΑΡΑΙΝΑ) ετών 89 και ετάφη στο νεκροταφείο του χωριού μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους Γιατρούς, την προϊσταμένη και το Νοσηλευτικό Προσωπικό της Χειρουργικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνης . Όπου με ιδιαίτερο επαγγελματισμό, απαράμιλλο ζήλο, ιδιαίτερη ευαισθησία, αξιοπρέπεια, σεβασμό φρόντισαν την μητέρα μας Ελένη Φουρναράκη. Ευχαριστούμε επίσης, τις αποκλειστικές Νοσοκόμες για την άψογη αντιμετώπιση, την αμέριστη συμπαράσταση, την απέραντη καλοσύνη και ανθρώπινη ευαισθησία.

Με εκτίμηση

τα παιδιά της

Εμμανουήλ και Ευάγγελος Φουρναράκης

 

 

Αριθμός Προβολών: 64