ΓΑΜΟΙ
Την 1 Φεβρουαρίου του 2020 έγινε ο γάμος του Χρήστου Ξανθού του Ιωάννη και της Μαρίας και της Ελένης Πασάλη από τη Ρόδο του Εμμανουήλ και της Σεβαστιανής . Το Μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Τεσσάρων Μαρτύρων στο Ρέθυμνο και το όμορφο γλέντι στο κέντρο Μέγαρο .
Να ζήσετε!
Η Αγγελική Προβιά του Αντωνίου  και της Ελένης και ο Αναστάσιος Κιαγιάς του Ιωάννου και της Γεωργίας από τα Λιβάδια Μυλοποτάμου έκαναν το γάμο τους στο Δημαρχείο Περάματος στις 17 Ιανουαρίου του 2020, με μάρτυρες την Άννα Νεονάκη και το Νίκο Κοκολάκη.
Να ζήσετε!
ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ
Ο Αδάμης Τρουλινός του Γεωργίου και της Αικατερίνης και η σύζυγος του Νίκη απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους στο τέλος Ιανουαρίου το 2020 στη Λαμία όπου και κατοικούν.
Να σας ζήσει !
Η Ιωάννα Πατένα του Θεοδώρου και της Μαρίας και ο Γεώργιος Νύκταρης από τα Λιβάδια Μυλοποτάμου απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι στα τέλη Φεβρουαρίου  και είναι κοριτσάκι.
Να σας ζήσει!
Η Αγγελική Προβιά του Αντωνίου και της Ελένης και ο σύζυγος της Αναστάσιος Κιαγιάς του Ιωάννου και της Γεωργίας απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι στις αρχές Μαρτίου και είναι αγοράκι .
Να σας ζήσει.
ΒΑΠΤΊΣΕΙΣ
Ο Μανώλης Βουμβουράκης του Μιχάλη και της Νικολέτας και η σύζυγος του Αγγέλα Φιλίππου βάπτισαν το δεύτερο παιδάκι τους στα τέλη Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου στην Άνω Νεάπολη στο Πειραιά. Νονά είναι η Γλυκερία Τόλη η οποία του έδωσε τα ονόματα Μιχάλης- Θωμάς.
Να σας ζήσει!
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ
Ο Πολιτικός Μηχανικός του Δήμου μας Ειρηναίος Γερογιάννης του Νικολάου από την Βισταγή, απέκτησε με άριστα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με θέμα ”Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές ” του Ανοικτού Πανεπιστημίου Πατρών.
Συγχαρητήρια !
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΙΣΤΑΓΗΣ
Στις 18 Ιανουαρίου κόψαμε την βασιλόπιτα στο κτήριο του Συλλόγου μας . Μια πολύ όμορφη βραδιά με βραστό και πιλάφι και συνεχίσαμε με λαική ορχήστρα διασκεδάζοντας ως το πρωί.
Και του χρόνου
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ
Την Καθαρά Δευτέρα όλοι μαζί μια παρέα, μαζευτήκαμε στο κτήριο της πλατείας μας, όσοι μπορούσαμε, με λαγάνες ,χαλβά και λοιπά εδέσματα.Όμορφη μέρα καλός ο καιρός και πολύ κέφι .
Και του Χρόνου.
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΥΑΚΙΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ
Με εντολή της Περιφέρειας Κρήτης ο κύριος Αντώνης Πετρακάκης εργολάβος ,ανέλαβε να καθαρίσει τα ρυάκια και τους ποταμούς όλης της επαρχίας Αμαρίου ! Στην Βισταγή πρώτη φορά έγινε μια τέτοια δύσκολη δουλειά, όμως έχουμε άριστα αποτελέσματα με ειδικούς τεχνίτες και μηχανήματα έργου.  Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης και την διεύθυνση τεχνικών έργων ενότητας Ρεθύμνου.
Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση  !
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΒΙΑΣ
Αριθμός Προβολών: 95