ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ
● Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γεν. Συνέλευση και οι εκλογές του Συλλόγου Πετροχωριανών Αττικής “Η ΣΑΜΙΤΟΣ”, για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής για την διετία 2019-2021,σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος καταστατικού του Συλλόγου μας.
Κατά τη διάρκεια της Γεν. Συνέλευσης συζητήθηκαν τα πεπραγμένα της διετίας που πέρασε, όπως και διάφορα θέματα και προτάσεις που αφορούν τη διετία που έρχεται..
Στη συνέχεια ακολούθησε η προβλεπόμενη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Στη Γενική συνέλευση προσφέρθηκαν εδέσματα και ρακή από μέλη του Συλλόγου.
Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου συνήλθαν τα εκλεγμένα μέλη, στη πρώτη συνεδρίαση, με θέμα την συγκρότηση σε σώμα και τη συζήτηση για τη διοργάνωση της συνεστίασης του Συλλόγου μας.
Το Δ.Σ που προέκυψε κατά τη συνεδρίαση, με ομόφωνη απόφαση όλων των μελών είναι το εξής :
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΔΡΕΔΑΚΗ (ΔΕΒΕΡΑΚΗ) ΕΥΡΥΔΙΚΗ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΜΠΑΣΑΚΗΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΔΕΒΕΡΑΚΗ ΒΙΒΙΑΝ
ΜΕΛΗ: ΠΑΤΡΙΚΑΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΜΑΝΩΛΙΤΣΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ-ΛΕΜΟΝΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦΠΑΤΡΙΚΑΛΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ.
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΉ ΕΠΤΡΟΠΗ:
ΠΑΤΡΙΚΑΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ-ΔΕΒΕΡΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ.
Όλοι εμείς, τα εκλεγμένα μέλη, θα προσπαθήσουμε να κρατάμε το. ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ μας, πάντα ζωντανό!!!!!!!!
Χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση και τη συμμετοχή όλων των Πετροχωριανών, για να συνεχίσουμε να είμαστε ζωντανά κλαδιά στις ΑΜΑΡΙΩΤΙΚΕΣ ρίζες μας.!!!!!!
Το επόμενο ραντεβού μας είναι το Φεβρουάριο 2020,στη συνεστίαση – κοπή πίτας του Συλλόγου μας!!! Θα σας ενημερώσουμε σχετικά με την ημερομηνία και τον τόπο της εκδήλωσης…!!
Μέχρι τότε το Δ. Σ του Συλλόγου μας, εύχεται στους απανταχού Πετροχωριανούς, Χαρούμενες Γιορτές με Υγεία και Αγάπη!!!! Καλή Αντάμωση τον Φεβρουάριο στη Πετροχωριανή συνεστίαση στην Αττική….!!!!!!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.


● ΠΕΝΘΗ
Στις 14 Νοεμβρίου 2019 έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο συγχωριανός μας ΕΠΙΜΕΝΙΔΗΣ ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗΣ. Η κηδεία του έγινε στις 16 Νοεμβρίου στο ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ Θερμά συλλυπητηρια στους οικείους του.

Αριθμός Προβολών: 41