ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

  – Ο Λευτέρης Μανωλιτσάκης του Εμμανουήλ και της Ουρανίας και η Μαρία Μαρκάκη του Μάρκου και της Μαρίας από το Ρέθυμνο, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, κοριτσάκι. Ο Σύλλογος μας τους εύχεται να το χαίρονται με Υγεία και Τύχη στο ταξίδι της ζωής της…!!!
  – Ο Δεβεράκης Ανδρόνικος του Γεωργίου και της Δέσποινας και η Αριάδνη Σημαντήρα του Δημητρίου και της Πηγής από τον Φουρφουρά, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, αγοράκι. Ο Σύλλογος μας τους εύχεται να τους ζήσει με Υγεία και να είναι καλότυχο στο δρόμο της ζωής του…!!!!
 – Η Βαρούχα Ιωάννα του Δημητρίου και της Γεωργίας και ο Βολιτάκης Μάρκος του Κων/νου και της Αικατερίνης από τον Ορφέ Μυλοποτάμου, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, κοριτσάκι. Ο Σύλλογος μας τους εύχεται να το χαίρονται πάντα με Υγεία και να είναι καλότυχη στο ταξίδι της ζωής της…!!!!
   Τι πιο ευχάριστο ν’αυξάνονται οι απόγονοι των Πετροχωριανών οικογενειών!!!!… Να κρατούν γερά οι Πετροχωριανές ρίζες!!
    Πάντα Υγεία και Ευλογία…!!!!
 ΠΕΝΘΗ
   – Στις 1/2/2021 έφυγε από κοντά μας η αγαπημένη όλων μας, η άξια Πέτροχωριανή Βαρούχα – Μουντάκη Αγγελική, κόρη του Μανώλη Βαρούχα και της Μαρίας Πατρικαλάκη. Ζούσε στο Πειραιά. Ετάφη στην Αλφά,δίπλα στον άξιο και αγαπημένο της σύζυγο, τον αξέχαστο μουσικό και δάσκαλο της κρητικής λύρας, Κώστα Μουντάκη…
 Ο Σύλλογος μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της.. Αιωνία αυτής η Μνήμη…
 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ.
  Το Δ. Σ του Συλλόγου Πετροχωριανών Αττικής εύχεται στους απανταχού συγχωριανούς μας, να έχουν Υγεία! Αγάπη! Κ Υπομονή.. ν’ανταπεξέλθουν σ’αυτούς τους δύσκολους και πρωτόγνωρους καιρούς.. Με το καλό.. να φτάσουμε στην Ανάσταση…!!!!
         Ανάταση ψυχής!!! Αναγέννηση!!! σε όλο τον κόσμο!!!
                        ΚΑΛΗ ΑΝΆΣΤΑΣΗ!!! ΚΑΛΟ κ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ!!!
                                                             Το Δ.Σ του Συλλόγου
Αριθμός Προβολών: 26