ΓΑΜΟΙ

Στις 24/8/2019 παντρεύτηκαν ο Δημήτρης Καραπιδάκης, με την Αντωνία Γιακουμάκη. Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου (Πεταλιώτη) στο Ρέθυμνο. Το γλέντι έγινε στο κέντρο ΜΕΓΑΡΟ.

Στις 6-9-2019 παντρεύτηκαν ο Νίκος Καραγιαννάκης με την Χαρίκλεια Κουμεντάκη. Το μυστήριο έγινε στον Αγ. Νικόλαο στην Σκαλέτα και το γλέντι στο κέντρο ΜΕΓΑΡΟ. Προηγήθηκαν βέβαια πρόγαμοι τόσο στην Παντάνασσα όσο και στα Αγκουσελιανά.

Ο σύλλογος εύχεται στους νεόνυμφους να είναι πάντα ευτυχισμένοι.

ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ

Στις 28/7/2019 ο Κωσ/νος Ιερωνυμάκης και η Σοφία Καπετανάκη βάφτισαν το δεύτερο παιδάκι τους. Το όνομα αυτής Μαρία-Αμαλία. Νονά η Ελλη Κοπιδάκη – Μαυρογιαννάκη. Το μυστήριο έγινε στο Αγ. Πνεύμα στην Παντάνασσα και το γλέντι στο ΔΡΥΜΟ.

Στις 15/9/2019 ο Νίκος & Γιώτα Πολιτάκη βάφτισαν τα δύο τους κοριτσάκια . Τα όνοματα αυτών Ανδριανή-Μαρία και Μαριάνθη-Παναγιώτα. Νονοί, Αντώνης Κολιάκος & Μπάμπης Μιχελιούδάκης. Το μυστήριο έγινε στην Αγ. Κυριακή στους Ποταμούς και το γλέντι στην ταβέρνα ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ

Ο Σύλλογος εύχεται να ζήσουν τα νεοφώτιστα να τα χαίρονται γονείς και νονοί.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1. Στις 15-8-2019 ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ, για μια ακόμη φορά διοργάνωσε το πανηγύρι. Όλα ήταν άψογα, οργάνωση, φαγητό, ποτό μουσική & χορός. Κοινή διαπίστωση όλων ότι «κάθε φέτος και καλύτερα». Συγχαρητήρια στα μέλη του συλλόγου που το οργάνωσαν και μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που συνέβαλαν στην επιτυχία του γλεντιού και στην διασκέδαση των συμμετεχόντων.

2. Στις 18-8-2019 ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ διοργάνωσε εκδρομή στην Σπιναλόγκα. 102 άτομα σε δύο λεωφορεία ταξίδεψαν και ξεναγήθηκαν σε ένα ξεχωριστό κόσμο, στο κάστρο της Σπιναλόγκας που ακόμα θαρρείς πως συνυπάρχουν Βενετσιάνοι Ευγενείς, Τούρκοι Αγάδες και οι τελευταίοι απομονωμένοι Λεπροί.

Το φαγητό στην Πλάκα, ο καφές στον Αγιο, και οι ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και προσκύνημα, συμπλήρωσαν την εκδρομή. Συγχαρητήρια στου διοργανωτές και ευχαριστήρια στο χωριανό μας Χατζιδάκη Γιώργη που προσέφερε στο σύλλογο τα δύο λεωφορεία.

3. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος γιορτάστηκε ο Αγ. Ιωάννης στο Αρναούτη. Εσπερινός και στην συνέχεια φαγοπότι μέχρι αργά, με μόνο φωτισμό το μανουάλι της Εκκλησίας. Θεία λειτουργία την επομένη, αλλά με νηστήσιμα εδέσματα στη συνέχεια. Η γιορτή συμπληρώθηκε το βράδυ στην αίθουσα του συλλόγου με φαγοπότι, γλέντι και προβολή VIDEO παλαιών εκδηλώσεων στην Παντάνασσα, από την συλλογή του Μανόλη Καραγιαννάκη.

Και του Χρόνου

ΚΗΔΕΙΕΣ

Στις 25-7-19 πέθανε στην Αθήνα και κηδεύτηκε στην Παντάνασσα η Ελπινίκη Δουλγεράκη – Σπυριδάκη. Ο σύλλογος εκφράζει στους συγγενείς της, θερμά συλλυπητήρια.

Αριθμός Προβολών: 50