ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι Παντανασσώτες της Αθήνας την 1-2-2020 στο κρητικό εστιατόριο ΚΡΗΣΣΑ ΓΗ στο Μαρούσι. Μαζί με την πίτα δεν παρέλειψαν να «τσιμπήσουν» το κάτι – τις τους και για να είμαστε ειλικρινείς ήταν και μπόλικο και νοστιμότατο και να πιούν ένα ποτηράκι… Την πίτα την έκοψε ο Στρατής Σπυριδάκης.
Σημαντικότερο όμως ήταν, πως μετά από αρκετό καιρό μαζευτήκαμε αρκετοί, χωριανοί συγγενείς και φίλοι, ανταλλάξαμε ευχές, συζητήσαμε για το χωριό μας και όχι μόνο και συμφωνήσαμε όλοι ότι αφού περνάμε καλά θα πρέπει να κάνουμε συχνότερες συγκεντρώσεις.
O Πρόεδρος Ιερωνυμάκης Χάρης του Γεωργίου, στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε διάφορα θέματα τα οποία είναι υπό συζήτηση και αφορούν τους χωριανούς. Μεταξύ αυτών είναι εκδρομή στο Μόναχο. Έχει ήδη εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από τους χωριανούς μας στην Κρήτη. Η έγκαιρη εκδήλωση ενδιαφέροντος θα βοηθήσει στον προγραμματισμό της εκδρομής.
Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται για μια τέτοια εκδρομή παρακαλούνται να ενημερώσουν έγκαιρα τον Πρόεδρο ή κάποιο από τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου.
Ευχή όλων μας είναι Καλή Χρονιά, να είμαστε όλοι καλά και στην επόμενη συγκέντρωση να είναι και αυτοί που δεν μπορέσαν να έλθουν.

 

ΔΙΑΚΡIΣΕΙΣ
Τα βραβεία «Μαζί για το Παιδί» τίμησαν τον εθελοντισμό.
Την Τετάρτη 29/01/2020,πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων της ένωσης ” Μαζί για το παιδί” στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη Πειραιώς.
Ανάμεσα στους εθελοντές που τιμήθηκαν και βραβεύθηκαν ήταν και η Παντανασώτισσα κα Βασιλική Ντρέ-Κουρνιανού, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), Ακαδημαϊκή Υπότροφος στο τμήμα Κοινοτικής και Δημόσιας Υγείας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και Επιστημονικός συνεργάτης της ένωσης “Μαζί για το παιδί” . Η κυρία Ντρέ Βασιλική στήριξε τα προηγούμενα δυο έτη και θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο της Ένωσης “Μαζί για το παιδί”, σε συνεργασία με διακεκριμένους επιστήμονες- επαγγελματίες υγείας, εθελοντές, υποστηρίζοντας παράλληλα το έργο άτυπων δικτύων υποστήριξης οικογενειών με παιδί με διαταραχή φάσματος του αυτισμού, στην χώρα μας και ευαισθητοποιώντας την ευρύτερη κοινότητα (γονείς-εκπαιδευτικούς-επαγγελματίες υγείας κ.ά.), σε θέματα που σχετίζονται με τον αυτισμό και ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων.

 

 

ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

Την Παρασκευή 14-2-2020 ο Κωστής Χαροκόπος του Νικήστρατου και η σύζυγός του Χρυσούλα βάπτισαν την κορούλα τους ΦΩΤΕΙΝΗ. Να τους ζήσει

ΚΗΔΕΙΕΣ

Πέθανε και κηδεύτηκε στο Ρέθυμνο στις 6/1/2020 η Τασούλα Πορτάλιου του Εμμανουήλ και της Όλγας. Θερμά συλλυπητήρια στου συγγενής της.

Αριθμός Προβολών: 36