ΝΕΑ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ

ΓΑΜΟΙ –ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ – ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

1. Στις 24-10-2021 ο Γιάννης Αντωνογιαννάκη και η Τίνα Γκάβρου απέκτησαν τον τρίτο τους Γιο Ο σύλλογος τους εύχεται να τους ζήσει.

2. Ο Δημήτρης Γρηγοράκης του Σπύρου και της Ευαγγελίας από τα Κεραμέ και η Ουρανία Ιερωνυμάκη του Κωνσταντίνου και της Κατερίνας από την Παντάνασσα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παντάνασσας στις 15 Οκτωβρίου 2021. Ο σύλλογος τους εύχεται να ζήσουν

3. Ο Νικήστρατος Καναβάς του ιερέως Γεωργίου και Χρυσής Καναβά από την Παντάνασσα και η Αδαμαντία Κανελλοπούλου του Γεωργίου και της Αγγελικής από την Αθήνα, αρραβωνιάστηκαν στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2021. Ο σύλλογος τους εύχεται να ζήσουν και καλά στέφανα.

ΠΕΝΘΗ

1) Αρχές Νοεμβρίου 2021 πέθανε και κηδεύτηκε στην Αθήνα ο Γεώργιος Στυλ. Καραγιαννάκης Σύλλογος εκφράζει σε όλους τους συγγενείς τα θερμά του συλλυπητήρια.

2) Στις 3-12-2021, πέθανε και κηδεύτηκε στην Αθήνα ο Σταυρος Κων. Χατζιδάκης Σύλλογος εκφράζει σε όλους τους συγγενείς τα θερμά του συλλυπητήρια.

3) Την 1η Δεκεμβρίου 2021 πέθανε και κηδεύτηκε στην Αθήνα η Μυρσίνη Ιερωνυμάκη (το γένος Ραυτοπούλου), σύζυγος του Εμμανουήλ Ιερωνυμάκη (Φουρομανώλη) από την Παντάνασσα Αμαρίου. Ετών 75. Σύλλογος εκφράζει στον σύζυγο, στα παιδιά, στα εγγόνια και τους λοιπούς συγγενείς τα θερμά του συλλυπητήρια.

4) Στις 7-1-2022 σε ηλικία 105 ετών πέθανε και κηδεύτηκε στην Παντάνασσα η Πάτρα Ιερωνυμάκη συζ. Ελευθερίου Ιερωνυμάκη το γένος Κων/νου Μηναδάκη. Ήταν η τελευταία τις γενιάς των γονέων μας που έστω και σε μικρή ηλικία πρόλαβε τους Τούρκους στην Κρήτη.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την φιλοξενία, το φιλότιμο, το χιούμορ και την καλή καρδία της.

Στα παιδιά της Δημήτρη και Μανωλίτσα, Κωστή και Μαρίνα, Βασίλη και Κωστούλα, στα εγγόνια , στα δισέγγονα και τους λοιπούς συγγενείς, ο Σύλλογος εκφράζει θερμά συλλυπητήρια και τους εύχεται να ξεπεράσουν τα χρόνια της.

Αριθμός Προβολών: 55