ΕΝΩΣΗ ΛΑΜΠΙΩΤΙΑΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Απεβίωσε  στις 15 Μαΐου 2022 στην Αθήνα η Τασία Παγώνη Βεγλιρή, κηδεύτηκε στις Λαμπιώτες Αμαρίου Κρήτης στις 18 Μαΐου 2022. Η Ένωση Λαμπιωτιανών Αθήνας εκφράζει τα συλλυπητήρια της στις κόρες της Αννα και Ειρήνη, στα εγγόνια της και όλους τους συγγενείς. Η Ένωση Λαμπιωτιανών Αθήνας κατέθεσε αντί στεφάνου 30  ευρώ στο Αμαριώτικο Σπίτι.
Απεβίωσε στις 23 Μαΐου 2022 στο Ηράκλειο Κρήτης η Αφροδίτη Πατεράκη απο τους Λαμπιώτες Αμαρίου. Κηδεύτηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 24 Μαΐου 2022.
Η Ένωση Λαμπιωτιανών Αθήνας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις κόρες της Ασπασία και Μαίρη, στα εγγόνια και όλους τους συγγενείς. (Απο τις κόρες της “Μαμά καλό ταξίδι”). Η Ένωση Λαμπιωτιανών Αθήνας κατέθεσε αντί στεφάνου 30 ευρώ στο Αμαριώτικο Σπίτι.
Απεβίωσε στις 16 Μαΐου του 2022 η Χρυσούλα Χα Εμμανουήλ Σιγανού στην Αθήνα.
Με θρησκευτική ευλάβεια οι κάτοικοι του χωριού μας γιόρτασαν τις άγιες μέρες του Πάσχα τηρούντες τα μέτρα προστασίας λόγω COVID -19.

 

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

Ο Νίκος Τζουλάκης υιός του Σταύρου και Βούλας Τζουλάκη και η Ευαγγελία Τσακιράκη απέκτησαν στις 7 Ιουνίου 2022 ένα κοριτσάκι. Ο πολιτιστικός σύλλογος τους εύχεται να τους ζήσει, χαρούμενο και ευτυχισμένο.

 

Ο πολιτιστικός σύλλογος Λαμπιωτών εύχεται στους απανταχού Λαμπιωθιανούς και φίλους τους Χρόνια Πολλά και καλά και καλό καλοκαίρι.

Σταύρος Τζουλάκης

Αριθμός Προβολών: 34