ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ

ΚΑΛΟΓΕΡΙΑΝΩΝ ΑΜΑΡΙΟΥ

«Ο ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ»

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ

Η αδελφότης  των απανταχού Καλογεριανών  Αμαρίου ο Κάστελλας πραγματοποίησε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 ημερήσια εκδρομή στη λίμνη Δόξα στον Φενεό Κορινθίας.

Ξεκινήσαμε το πρωί από την πλατεία Καραισκάκη , όπου μας περίμενε το πούλμαν για να επιβαστούμε.Ο οδηγός μας ο κύριος Σπύρος φρόντισε για την ασφαλή μεταφορά μας και επιστροφή μας.Κατά τη διάρκεια  της διαδρομής το λόγο πήρε ο πρόεδρος Γεώργιος Κων. Δραμιτινός ,αφού μας καλωσόρισε αναφέρθηκε στον εκλιπόντα και αείμνηστο Νίκο Τσιουδάκη που η απουσία του ήταν έντονα αισθητή..Η πρώτη μας στάση ήταν στην Κόρινθο για καφέ, στη συνέχεια ακολούθησε κέρασμα στο πούλμαν από τους συμμέχοντες   με  κρητικά  καλούδια..Μέσα από μια υπέροχη διαδρομή, φθάσαμε στο μοναστήρι του Αγ.Γεωργίου στον Φενεό Κορινθίας,αφού προσκυνήσαμε και κεραστήκαμε το υπέροχο γλυκό τριαντάφυλλο στο αρχονταρίκι της μονής, ξεκινήσαμε για τη λίμνη Δόξα για να φθάσουμε στο εκκλησάκι του Αγ.Φανουρίου, μια μαγευτικη τοποθεσία ανάμεσα στο υγρό στοιχείο της λίμνης και τα έλατα. Το μεσημέρι πήγαμε στο χωριό Καρτέρι στην ταβέρνα ο Λεωνίδας με πλούσια παραδοσιακή τοπική κουζίνα. Και έφθασε η ώρα της επιστροφής με την επίσκεψή μας στο Κιάτο για καφεδάκι και τέλος στο σπιτάκι μας με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ευχαριστούμε τους συγχωριανούς μας και τους φίλους τους για την συμμετοχή τους καθώς και τα θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο και στην γενική γραμματέα  για την διοργάνωση της εκδρομής.

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ :η κοπή της αγιοβασιλόπιτας θα γίνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 στις 11.00μμ στο << ΑΜΑΡΙΩΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ >> μας Σοφοκλέους 53Α ,1 όροφος .Θα ακολουθήσει παραδοσιακό κέρασμα.

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου  μας θα γίνει το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 στο οικογενειακό Κρητικό κέντρο  «Νέο Κάστρο» ,Τριπόλεως  3 ( Πλατεία Καλογήρων ) Δάφνη ,με το συγκρότημα του Νίκου Σκυλάκη .

Στις 13 Οκτωβρίου 2019 τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του Νικολάου Τσιουδάκη ,τέως προέδρου του συλλόγου μας στο Β’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Με την ευκαιρία των εορτών που πλησιάζουν ,ευχόμαστε ολόψυχα οι άγιες μέρες που έρχονται άς φέρουν την ευτυχία στο σπίτι σας και ο καινούριος χρόνος ας είναι γεμάτος όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα

Καλά Χριστούγεννα Και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ

Αριθμός Προβολών: 25