ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΙΑΝΩΝ

ΑΜΑΡΙΟΥ  << Ο ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ >>

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Η Αδελφότης των Απανταχού Καλογεριανών Αμαρίου «Ο Κάστελλας» στέλνει τις ευχαριστίες του στον ιερέα του χωριού μας Δραμιτινό Δ. Αθανάσιο, γιατί όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος φρόντισε για την αποστολή των εκκλησιαστικών ημερολογίων τσέπης, να διατεθούν άνευ αντιτίμου στους συγχωριανούς μας στην Αθήνα. Παράλληλα, μεταφέρει και τις ευχές του για ένα ευλογημένο, ειρηνικό και γεμάτο υγεία νέο έτος και ο Πανάγαθος Θεός, να εξαφανίσει τον κορωνοϊό από τον κόσμο μας. Τέλος, εύχεται ο Κύριος ημών, Ιησούς Χριστός, να κατευθύνει όλες τις δραστηριότητες του φιλοπρόοδου Συλλόγου μας με υγεία.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική του χειρονομία και οι Άγιοι Αθανάσιος και Κύριλλος να φωτίζουν τις καρδιές μας.

 

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος την 25η Μαρτίου, πιστοί στο καθήκον τους, ο παπά Θανάσης και οι πρόεδροι του Καλόγερου και Θρόνους-Κλεισιδίου ,πιστοί στο χρέος τους και σεβόμενοι τους κανόνες προστασίας τίμησαν τους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ νεκρούς μας…Τιμή και δόξα στους ήρωες του 1821.

Θερμά συγχαρητήρια!!!

Και του χρόνου με υγεία !!

 

Για την περίοδο των εορτών του Πάσχα, σας ευχόμαστε ολόψυχα, χρόνια πολλά σε σας και τις οικογένειές σας  και το Αναστάσιμο φώς, να φωτίζει τις ζωές όλων μας και να μας χαρίζει υγεία, αγάπη και οικογενειακή ευτυχία ,καθώς και να μας δώσει δύναμη, να ξεπεράσουμε τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε λόγω της πανδημίας.

 

 

Ο πρόεδρος                                                                 Η Γενική Γραμματέας

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Κ. ΔΡΑΜΙΤΙΝΟΣ                         ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΑΒΑ ΔΡΑΜΙΤΙΝΟΥ

 

 

 

Αριθμός Προβολών: 23