ΕΝΩΣΗ ΛΑΜΠΙΩΤΙΑΝΩΝ

ΑΜΑΡΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

‘Ο ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ’

Στις 15 Ιουλίου 2018 εορτάστηκαν στο χωριό μας οι Άγιοι «Κηρύκος και Ιουλίτα» προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίου συνοδευόμενου από ιερείς των γύρω χωριών.
Την θεία λειτουργία παρακολούθησαν και πολλά παιδιά συνοδευόμενα από τους γονείς τους. Μετά την θεία λειτουργία προσεφέρθει άρτος σ’ όλο το εκκλησίασμα και ακολούθησε παράσταση κλόουν για τα μικρά παιδιά στην πλατεία του χωριού.
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΠΙΩΤΩΝ ΕΥΧΕΤΑΙ ΥΓΕΙΑ Σ’ ΟΛΟΥΣ.
Στις 15 Αυγούστου 2018 μετά την θεία λειτουργία στην εκκλησία της Παναγίας του χωριού μας, ο πολιτιστικός σύλλογος Λαμπιωτών προσέφερε καφέ στην πλατεία του χωριού και το βράδυ έψησε σουβλάκια σ’ όλους τους παρευρισκομένους σε μια όμορφη Αυγουστιάτικη βραδιά με πολύ κέφι και κουβέντα.
Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο κ. Στέλιο Δασκαλάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο.

ΓΑΜΟΙ 

Στις 9 Ιουνίου 2018 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο ο Μανώλης Αντ. Δημητρακάκης υιός Καδιανής Τζουλάκη με την Στέλλα Παπατζανή.

Στις 14 Ιουλίου 2018 παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο η Μαρία Ιωάννου Λιοδάκη τον Μανώλη Μαρινάκη.

Ο πολιτιστικός σύλλογος εύχεται να είναι ευτυχισμένοι.

 

Επιτυχίες

Θερμά συγχαρητήρια στον Μύρω Παναγ. Μαυρουδή υιό Αικατερίνης Μύρωνος Σιγανού δια την εισαγωγή του στην σχολή κτηνιατρικής του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στην Εγγονή μας  Κατερίνα Μαρία Πατεράκη που πέρασε στο παιδαγωγικό Ρεθύμνης  ευχόμαστε  καλή φοίτηση και να  έχει πάντα επιτυχίες στην ζωή της.

Ο Παππούς & η Γιαγιά της Ξενοφώντας  & Κατίνα Πατεράκη.

Κηδείες

Στις 20 Ιουλίου 2018 απεβίωσε στην Αθήνα ο Θεόδωρος Καράς, σύζυγος της Στέλλας Δασκαλάκη και γαμπρός του Χαραλάμπου Δασκαλάκη από τις Λαμπιώτες. Κηδεύτηκε στην Αθήνα

Θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών την 16 Ιουνίου 2018 ο Αντώνης Δημητρακάκης συζ. Καδιανής Τζουλάκη και ετάφη στο Ρέθυμνο. Από τον πολιτιστικό σύλλογο θερμά συλλυπητήρια.

Το Δ.Σ του συλλόγου Λαμπιωτών Αθήνας

Αριθμός Προβολών: 133