Στις 3 Φεβρουαρίου 2019 ημέρα Κυριακή μετά την θεία λειτουργία η ενορία του Αγίου Κηρύκου του χωριού μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της με τις ευλογίες του πατέρα Εμμανουήλ Στριλιγκά στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου. Τυχερός ήτο ο Αντώνης Πατεράκης ( Μπαχρής ).

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού μας στην αίθουσα του, σε μια όμορφη χειμωνιάτικη βραδιά με πολύ κέφι, φαγητό και άφθονο κρασί έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, τυχερός ήτο ο Λεωνίδας Δαμβακεράκης, εγγονός του Λεωνίδα και της Μαρίας Πατεράκη.
Τα γιαούρτια της εκδήλωσης και σ’ όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου είναι προσφορά του Μανώλη Πατεράκη. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Μανώλη Πατεράκη και σ’ όλη την οικογένεια του Αντώνη Πατεράκη ( Μπαχρή ) διότι το γιαούρτι Μπαχρής θεωρείται το καλύτερο στην Κρήτη και είναι ο καλύτερος πρεσβευτής του χωριού μας.

Ο σύλλογος εύχεται σ’ όλους τους απανταχού Λαμπιωθιανούς, στους τυχερούς που κέρδισαν το φλουρί και σ’ όλο τον κόσμο υγεία και ευτυχισμένο το 2019.

ΠΕΝΘΗ
Στις 22 Φεβρουαρίου 2019 απεβίωσε η Καλλιόπη χα Ευαγγέλλου Δασκαλάκη ετών 82 και ετάφη στο νεκροταφείο Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Απεβίωσε στις 24 Ιανουαρίου 2019 στην Αθήνα ο Μάρκος Ευαγ. Σταυρακάκης απο τις Λαμπιώτες.
Κηδεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας.
Ο Σ’υλλογος Λαμπιωτιανών Αθήνας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγο και τα παιδιά του.

Αριθμός Προβολών: 104