ΓΑΜΟΙ-ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ:

Την 30-10-2021 στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Ατσιποπούλου στο Ρέθυμνο, Κτήμα Παυλάκη ο Δημήτρης ΡΟΥΣΣΟΣ παντρεύτηκε την Ειρήνη Κορωνάκη του Γιώργη και της Ευρυδίκης. Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι στο Κέντρο Φάρος, εντός του κτήματος.

Την 30-4-2022 στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Κέντρο FAISTOS PALLAS ο Σταύρος του Νίκου και της Ζέτας Μπριλάκη και η Δέσποινα του Γιώργη και της Ευαγγελίας Στρατιδάκη τέλεσαν τον θρησκευτικό γάμο και στη συνέχεια βάπτισαν το γιό τους και του έδωσαν το όνομα Νικόλας. Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες από το συγκρότημα του Μανώλη Κονταρού.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται υγεία και ευτυχία στους νεόνυμφους και μια καλή τύχη στο νεοφώτιστο.

ΠΕΝΘΗ:

Την 21-2-2022 πέθανε στο Ρέθυμνο και κηδεύτηκε στα Λιβάδια, ο Διγενής Σωπασής, σύζυγος της Βούλας Τζίτζικα σε ηλικία 67 ετών.

Την 7-4-2022 πέθανε και κηδεύτηκε στο χωριό ο Ιάκωβος Τζίτζικας σε ηλικία 100 ετών.

Την 18-4-2022 πέθανε στην Αθήνα και κηδεύτηκε την επομένη στο χωριό η Πολύμνια Παραδεισανού Χήρα του Διογένη, σε ηλικία 97 ετών.

Την 12-6-2022 πέθανε και κηδεύτηκε στο Μαρούσι ο Δημήτρης Σιγανός σύζυγος της Ελένης Παντελή Παραδεισανού, σε ηλικία 51 ετών.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Την Κυριακή 27-2-2022 η Ιερά Σύνοδος της εκκλησίας της Κρήτης, τίμησε τον καλλικέλαδο Αναγνώστη μας Γεώργιο Καλογεράκη για τα 70 χρόνια αδιάλειπτης και αφιλοκερδούς πορείας του στο ιερό αναλόγιο με το σταυρό των αγίων αποστόλων Παύλου και Τίτου.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων κ.κ. Ειρηναίος ο οποίος έκανε και την απονομή, ο εφημέριος του χωριού μας πάτερ Παύλος και πλειάδα Ιερέων και πιστών ευχήθηκαν πάντα άξιος και πάντα τα αναλόγια να έχουν άξιους συνεχιστές.-

Την Κυριακή 13 Μαρτίου έγινε γενική συνέλευση στα γραφεία του Συλλόγου μας στην Αθήνα και ακολούθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. το οποίο και παρέμεινε ως είχε.

Αριθμός Προβολών: 136