ΓΕΝΝΗΣΗΗ Φωτεινή Τσακπίνη του Πατέρα Δημητρίου και της Δεβεράκη Ειρήνης από το Πετροχώρι και ο Λευτέρης Γλαμπεδάκης του Νικολάου και της Βασιλικής από το Καμπανό Χανίων , που διαμένουν στο Ρέθυμνο , στις 9 Φεβρουαρίου 2023 ,απέκτησαν το πρώτο τους παιδί , ένα υγιέστατο κοριτσάκι . Ο Σύλλογος Πετροχωριανών Αττικής εύχεται σε όλη την οικογένεια , να χαίρονται το Νεογέννητο , πάντα Γερό κ Καλότυχο στο δρόμο της ζωής του!!!

Πένθη

Πέθανε και κηδεύτηκε στην Αθήνα στις 28-12 2022 η Βασιλεία Κατσούγκρη. Η Εξόδιος Ακολουθία και η ταφή έγιναν στις 4 Ιανουαρίου 2023 στο Γ’ Νεκροταφείο Αθήνας .

Εις ανάπαυση των ψυχών Ιωάννη  Κατσούγκρη και Βασιλείας Κατσούγκρη τα παιδιά της και τα εγγόνια της κατέθεσαν το ποσό των 50€ για ενίσχυση της Α. Φ.
   Στις 21 Ιανουαρίου 2023 έφυγε η συγχωριανή μας Κωνσταντίνα ( Ντίνα ) Δεβεράκη – Κωνσταντοπούλου . Η Εξόδιος Ακολουθία κ η ταφή έγιναν στις 23 Ιανουαρίου 2023 στο Κοιμητήριο του Αγ. Βασιλείου στο Περιστέρι.     Στις 6 Φεβρουαρίου 2023 έφυγε η συγχωριανή μας Ελένη (Νίτσα) Δεβεράκη – Πούλη του Εμμανουήλ. Η Εξόδιος Ακολουθία κ ο ενταφιασμός έγιναν στις 8 Φεβρουαρίου 2023 ,στον Ι. Ναό Ταξιαρχών στο Κοιμητήριο Αγ. Δημητρίου .      Στις 28 Φεβρουαρίου 2023 έφυγε η συγχωριανή μας Ζαχαρένια Χαραλαμπάκη-Μπιρμπίλη . Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε στον Ι. Ναό Αγ. Τριάδας Αγρινίου .Ο ενταφιασμός πραγματοποιήθηκε στο Κοιμητήριο Ζευγαρακίου Αγρινίου.   Ο  Σύλλογος Πετροχωριανών Αττικής εκφράζει τα θερμά Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων . Αιωνία αυτών η Μνήμη ..
Αριθμός Προβολών: 49