ΓΑΜΟΙ – ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 στο Γερακάρι στις 01:00 το μςσημέρι στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου η Βάϊα Κοκκωνά του Γεωργίου και της Ευγενείας παντρεύτηκε τον Ιωάννη Δαδερόνα του Αντρέα και της Μαρίας από το Μοναστηράκι. Μετά το γάμο έγινε και η βάπτιση της κόρης τους και το όνομα αυτής Μαρία. Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο Καψαλέ στο Σπήλι.

Την Κυριακή 11 Μαϊου 2019 στις 06:30 μμ παντρεύτηκε η Ειρήνη Πράσινου του Αναστασίου και της Ευαγγελίας (εγγονή του Δασκαλάκη Γεωργίου και της Ειρήνης) από το Γερακάρι με τον Μιχάλη Τσουρουδιακάκη από την Ποταμίδα Κισσάμου. Ο γάμος έγινε στον Άγιο Γεράσιμο Νεροκούρου στα Χανιά. Μετά ακολούθησε γλέντι στο κέντρο Αλκυών στο Μάλεμε.

Ο σύλλογος εύχεται να ζήσουν και να ευτυχίσουν.

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

Γέννησε την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 η Ελένη Αντωνίου Κουτελιδάκη σύζ. του Βασιλείου Σταγάκη από τις Μαργαρίτες Ρεθύμνου και απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο σύλλογος Γερακαριανών σας εύχεται να σας ζήσει.

ΘΑΝΑΤΟΙ

Απεβίωσε το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου η Αγάπη χήρα του Χαρ. Στρατιδάκη σε ηλικία 71 ετών. Η κηδεία έγινε στο Γερακάρι.

Απεβίωσε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 μετά από τροχαίο δυστύχημα ο Γεώργιος Σιράγας το Βενιζέλου και της Μαρίας σε ηλικία 52 ετών. Η κηδεία έγινε στην Αθήνα και στις 11 Μαϊου 2019 ετελέσθη το 40ήμερο μνημόσυνο στον Ιερό Ναό προφήτης Ηλίας Μενιδίου.

Απεβίωσε την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου η Επιμελία Γενεράλη του Κων/νου και της Μαρίας σύζυγος του Εμμανουήλ Καλυβιανάκη από τη Σκεπαστή Ρεθύμνου σε ηλικία 54 ετών. Η κηδεία της Επιμελίας έγινε στο Γερακάρι.

Απεβίωσε τη Δευτέρα 6 Μαϊου 2019 ο Κοκκωνάς Εμμανουήλ του Ευαγγέλου σε ηλικία 65 ετών. Η κηδεία του Εμμανουήλ έγινε στο Ρέθυμνο.

Απεβίωσε τη Δευτέρα 20 Μαϊου 2019 στα Χανιά ο Ακουμιανάκης Γεώργιος του Μιχαήλ σε ηλικία 61 ετών. Η κηδεία έγινε στο Γερακάρι.

Ο σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια.

Αριθμός Προβολών: 49