ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

 

Στις 07/11/2025 η Χαρά Μπαγουράκη του Γιώργου και της Μαρίας και ο σύζυγος της Παναγιώτης Λιάπης (δημοσιογράφος), απέκτησαν το πρώτο τους παιδί αγοράκι.

 

Στις 06/12/2025 ο Μανώλης Σταυρουλάκης του Μαρίνου και της Γεωργίας και η Ελένη Τριποδιανού απέκτησαν το πρώτο τους παιδί κοριτσάκι.

 

Ο Σύλλογος μας εύχεται , να τους ζήσουν και να τα καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

 

ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ

 

Στις 07/12/2025 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στην Φορτέτζα Ρεθύμνου, ο Αντώνιος Σοφιαδάκης του Εμμανουήλ και της Νεκταρίας και η σύζυγος του Ελένη Κυμνιωνή βάφτισαν τα τρία τους παιδιά με τα ονόματα, Εμμανουήλ, Αγάπη και Νεκταρία.

Ακολούθησε γλέντι στο Κέντρο Γεράνι Palace.

 

Ο Σύλλογος μας εύχεται , να τους ζήσουν τα νεοφώτιστα και να τα καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

 

 

ΓΑΜΟΣ-ΒΑΦΤΙΣΗ

 

Στις 01/11/2025 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο Ρουσσοσπίτι Ρεθύμνης, παντρεύτηκαν, η Γαρυφαλιά Παττακού του Αποστόλη και της Αγγελικής Βαμβακά και ο Αντώνιος Σπανουδάκης.Ακολούθησε η βάπτιση του γιού τους με το όνομα Στέλιος. Το γλέντι έγινε στο κέντρο <<Μέγαρο>>.

 

Ο Σύλλογος μας εύχεται στους νιόπαντρους , να ζήσουν ευτυχισμένοι, να τους ζήσει το νεοφώτιστο και να το καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

 

ΠΕΝΘΗ

 

Στις 03/10/2025 έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος μας συγχωριανός, Γεώργιος Περάκης του Αθανασίου σε ηλικία 95 ετών.

 

Στις 07/10/2025 έφυγε από την ζωή η αγαπημένη μας συγχωριανή, Ασημένια Μπούτζουκα (χήρα Εμμανουήλ, στην Florida USA) σε ηλικία 88 ετών.

 

Στις 28/10/2025 έφυγε από την ζωή η αγαπημένη μας συγχωριανή, Γεωργία Αγγελιδάκη του Μιχαήλ και της Ασημένιας σε ηλικία 64 ετών.

 

Έφυγε από την ζωή ο Γεράσιμος Μανουσάκης (χήρος Μαρίας Μπαγουράκη) σε ηλικία 94 ετών.

 

Στις 02/12/2025 έφυγε από την ζωή ο Αντώνιος Γλύκας, σύζυγος της Αικατερίνης Τσαχάκη (κόρη της Ελισάβετ και του Εμμανουήλ) σε ηλικία 67 ετών.

 

Στις 07/12/2025 έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος μας συγχωριανός, Ελευθέριος Μαρκουλάκης του Νικολάου σε ηλικία 81 ετών.

 

Ο Σύλλογος μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους των εκλιπόντων.

 

 

 

ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ- ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ!!!20/03/2026.!!!

 

Με το καλό να σμίξουμε, στην προσεχή εκδήλωση μας, την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2026 στο Κρητικό Κέντρο <<ΟΜΑΛΟΣ>> με το συγκρότημα του Αντώνη Μαρτσάκη, κατά την οποία θα βραβευθούν οι επιτυχόντες στα Α.Ε.Ι. το 2025, για την οποία θα ενημερωθείτε αναλυτικά.!!!

 

ΕΥΧΕΣ:

Σε μια δύσκολη για όλους εποχή η μεγάλη συμμετοχή και η στήριξη σας μας δίνει δύναμη και ικανοποίηση και δείχνει ότι έχουμε όλοι μας την θέληση να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε δυσκολία.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, <<Η Καλόειδενα>>, εύχεται ,

Καλά Χριστούγεννα με Υγεία , Ειρήνη και Αγάπη στην καρδιά μας.!!!

Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2026.!!!

 

Φωτογραφίες και βίντεο από τις εκδηλώσεις μας έχουν αναρτηθεί στο Facebook, προφίλ ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ.!

Ευχαριστούμε!

Με το καλό να σμίγουμε.!!!

Με εκτίμηση το Δ.Σ.!!

Αριθμός Προβολών: 19