ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΩΝ

ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ,ΔΡΥΓΙΕΣ,ΧΟΡΔΑΚΙ

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

Στις 28/06/2022 η Ευανθία Χανδράκη του Γιώργη και της Ουρανίας και ο σύζυγος της Περικλής Σπανουδάκης απέκτησαν το πρώτο τους παιδί κοριτσάκι.

Στις 06/11/2022 ο Γιάννης Κατσαντώνης του Γεωργίου και της Δέσποινας Μπρόκου και η σύζυγος του Στέλλα Χαριτάκη απέκτησαν το πρώτο τους παιδί κοριτσάκι.

Στις 07/11/2022 η Χρύσα Σκουλούδη του Γεωργίου και της Ειρήνης Κατσούγκρη και ο σύζυγος της Χαράλαμπος Πιτσινής απέκτησαν δίδυμα κοριτσάκια.

Στις 19/11/2022 η Αμάντα Σοφιαδή του Μιχάλη και της Ελένης (Χατζηκυριακού) και ο σύζυγος της Γιάννης Βασιλάκης απέκτησαν το δεύτερο τους παιδί κοριτσάκι.

 

Ο Σύλλογος μας εύχεται , να τους ζήσουν και να τα καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

Στις 30/04/2022 στον Ιερό Ναό Υψώσεως Του Τιμίου Σταυρού στην Παρακοπή της Σύρου η Μαριάννα Φρέρη του Ελπιδοφόρου και της Αργυρώς Τσαχάκη και ο σύζυγος της Σωτήριος Μενής βάπτισαν το αγοράκι τους και του έδωσαν το όνομα Πέτρος.

Στις 01/10/2022 στο Ιερό Ναό Αγίας Μαγδαληνής στην Χαλέπα Χανίων η Ευαγγελία -Ευδοξία Λινοξυλάκη του Στέφανου και της Ελένης και ο σύζυγος της Μιχάλης Βενέτης βάπτισαν το τρίτο τους κοριτσάκι και του έδωσαν το όνομα Στεφανία. Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο Κανάρια στα Χανιά.

Στις 02/10/2022 στον Ιερό Ναό Αγίας Δύναμης στα Σπάτα Αττικής η Δανάη Γαβρή του Ευάγγελου και της Αμαλίας Μπαγουράκη και ο σύζυγος της Στυλιανός Δήμας βάπτισαν το πρώτο τους παιδί αγοράκι και του έδωσαν το όνομα Ραφαήλ.

Ο Σύλλογός μας εύχεται να τους ζήσουν τα νεοφώτιστα και να τα καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

ΠΕΝΘΗ

Στις 27/09/2022 έφυγε από τη ζωή και κηδεύτηκε στο Παλαιό Φάληρο Αθήνας ο συγχωριανός μας Κωστής Τσαχάκης του Ευάγγελου από τις Δρυγιές σε ηλικία 82 ετών. Υπήρξε Ιδρυτικό Μέλος του Συλλόγου μας και πάντα μας στήριζε με τις χορηγίες του.

Στις 22/10/2022 έφυγε από τη ζωή ο συγχωριανός μας Αντώνης Σοφιαδής του Εμμανουήλ χήρος Ευτυχίας σε ηλικία 93 ετών. Διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας Άνω Μέρους και ως λαουτιέρης μαζί με τον αδερφό του Στίνο θα τους θυμόμαστε για τα όμορφα γλέντια μας. Επίσης με το φευγιό του έκλεισε και το καφενείο του σημείο αναφοράς και διασκέδασης του χωριού μας για 56 χρόνια, στο οποίο πάντα μας κερνούσαν με την χαμογελαστή Ευτυχία του.

Στις 25/10/2022 έφυγε από τη ζωή και κηδεύτηκε στην Αθήνα η συγχωριανή μας Ιωάννα Τσαχάκη χήρα Βασιλείου από τις Δρυγιές σε ηλικία 94 ετών.

Στις 24/10/2022 πέθανε & κηδεύτηκε στη Βουλιαγμένη Αττικής οπου και διέμενε  ο   Κουγιτάκης Φραγκιάς του Στυλιανού και της Ζαμπίας .

Ο Σύλλογος μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους των εκλιπόντων.

ΕΥΧΕΣ

<<Σε μια δύσκολη για όλους εποχή η μεγάλη συμμετοχή και η στήριξη σας μας δίνει δύναμη και ικανοποίηση και δείχνει ότι έχουμε όλοι μας την θέληση να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε δυσκολία>>.Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας <<Η Καλόειδενα>>, σας εύχεται καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα, και το νέο έτος 2023 να έχουμε υγεία.

Με το καλό να σμίξουμε,

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, Φωτογραφίες και βίντεο από τις εκδηλώσεις μας έχουν αναρτηθεί στο Facebook, προφίλ ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ.

 

Ευχαριστούμε,

Με εκτίμηση το Δ.Σ.!!!

 

Αριθμός Προβολών: 202