ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗ
Την Κυριακή 4 Νοεμβριου 2018, έγινε ο γάμος της Δόξας Γαργερού του Φραγγίσκου (Φραγκιά) και της Ειρήνης Παπαδάκη και του Ηλία Βουρτζούμη, του Παναγιώτη και της Ραχήλ. Το Μυστήριο τελέσθηκε στον Ι.Ν της Αγ. Φωτεινής στο Κουμπέ .
Στην συνέχεια βάπτισαν το αγοράκι τους . Κουμπάροι και σύντεκνοι , ο Γεώργιος Μαραβελάκης, η Ειρήνη Δρακάκη και η Μαρία Βελημβασάκη.
Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο << Α.Α>> στους Αρμένους, με το συγκρότημα του Αλεξαντωνάκη.
Να ζήσετε
ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ
Η Ιωάννα Πατένα, του Θεοδώρου και της Μαρίας, στις αρχές Οκτωβρίου αρραβωνιάστικε , τον Γιώργη Νύκταρη ,από τα λιβάδια Μυλοποτάμου.
Να ζήσετε
ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ
Η Βάλια Χριστοδουλάκη του Νικολάου και ο συζυγός της Ζαχαρίας Σαββάκης , τον Οκτώβριο απέκτησαν το τρίτο τους παιδάκι και είναι κοριτσάκι.
Να σας ζήσει
Αρχές Νοεμβρίου , ο Ηλίας Βροντάκης του Γεωργίου και της Μαρίας και η συζυγός του Ζωή , απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους αγοράκι ,στην Αυστραλία όπου και κατοικούν. Να σας ζήσει
ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ
Ο Μανώλης Βουμβουράκης του Χριστόφορου και της Ελένης και η σύζυγός του Ευαγγελία Παπαδομιχελάκη, βάπτισαν και τα τρία τους αγόρια τον Αύγουστο στο χωριό μας. ΟΙ Νονοί πολλοί! πρώτοι όμως είναι, ο Ισίδωρος Πάτερος με την Μαρία Χριστοδουλάκη βάπτισαν το μεγάλο αγόρι με το όνομα Χριστόφορος.
Ο Δημήτριος Κυριακάκης βάπτισε το δεύτερο αγόρι με το όνομα Ευτύχιος και ο Πέτρος Κωνσταντάκης βάπτισε το τρίτο με το όνομα Αλέξανδρος. Το ωραίο γλέντι που ακολούθησε, έγινε στην πλατεία της Βισταγής .
Να σας ζήσουν
Ο Νίκος και η Ελευθερία Γαρμπιδάκη του Αθανασίου και της Ιωάννας Χριστοδουλάκη, τον Οκτώβριο βάπτισαν το δεύτερο παιδάκι τους στα Χανιά όπου και κατοικούν.
Το μυστήριο έγινε στον Ι.Ν. του Αγίου Ραφαήλ. Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο <<ΑΚΡΙΜΙΟΣ>> . Νονά η Μαρία Παντελιδάκη, έδωσε στη νεοφώτιστη το όνομα Αθανασία.
Να σας ζήσει
Ο Αστρινός Βουμβουράκης και η σύζυγός του Μιχαέλα Τσιβόλα, τον Νοέμβριο, βάπτισαν στην Αθήνα το τρίτο τους παιδάκι αγοράκι.
Το Μυστήριο έγινε στον Ι.Ν. Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω , όπου και κατοικούν.
Το όμορφο γλέντι που ακολούθησε , έγινε στο Κρητικό κέντρο << ΡΙΖΙΚΑΣ>> με λυράρη τον Λαγουδάκη και το συγκρότημά του Νονοί είναι ο Δημήτρης Γιοβάνης και ο Τάσος Τερζόπουλος και έδωσαν στο νεοφώτιστο το όνομα Γεώργιος.
Να σας ζήσει
ΚΗΔΕΙΕΣ
Τον Οκτώβριο πέθανε στο Ρέθυμνο ο Κωνσταντίνος Κατσούγκρης του Εμμανουήλ ετών 84 ( Αγροφύλακας) Η κηδεία του έγινε στην Βισταγή .
Το Νοέμβριο πέθανε στο χωριό μας ο Γιώργης Χριστοδουλάκης (Μαυρογιώργης) ετών 95 . Η κηδεία του έγινε στην Βισταγή.
Θερμά συλλυπητήρια.

ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΒΙΣΤΑΓΗ
Γιορτάσαμε και φέτος στη χάρη Της ,όλοι μαζί οι χωριανοί . Το πρωί στην εκκλησία , το μεσημέρι στο καφενείο του συλλόγου μας .
Όλοι μαζί μια παρέα! Και του χρόνου όλοι μαζί! Γιατί όπως είπε ο Φρίξος Βουμβουράκης <<το κακό δεν φοβάται τίποτα και κανένα ,μόνο την ΑΓΑΠΗ φοβάται και φεύγει!>>

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΒΙΑΣ

Αριθμός Προβολών: 122