ΓΑΜΟΣ

Στις 22/4/2023 η Ελένη Ιερωνυμάκη της Γιάννας και του Μάρκου Ιερωνυμάκη από την Παντάνασσα, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Μοσχοβάκη Δημήτρη από το Ρέθυμνο. Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό των Τεσσάρων Μαρτύρων στο Ρέθυμνο, και το τραπέζι έγινε στο Γεράνι Παλλάς. Τον κόσμο διασκέδασε το συγκρότημα του Μιχάλη Σταυρουλάκη . Ο Σύλλογος τους εύχεται να ζήσουν να ευτυχήσουν και καλούς απογόνους.

ΠΕΝΘΗ

Στις 3/4/2023 πέθανε η Βασιλική Ιερωνυμάκη του Τσαγκάρη από την Παντάνασσα, ετών 89. Κηδεία έγινε στις 6/4/2023 στον Ιερό Ναό της κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παντάνασσα. Ο Σύλλογος εύχεται τα θερμά του συλλυπητήρια στους συγγενείς της.

Στις 17 Φεβρουαρίου 2023 πέθανε η Διονυσία Νικολουδάκη – Ιερωνυμάκη του Βασιλείου από την Παντάνασσα. Η κηδεία έγινε στις Καρίνες Αγίου Βασιλείου.

Στις 28/5/2023 πέθανε ο Παπαδογιωργάκης Εμμανουήλ του Αριστείδη από την Παντάνασσα, ετών 75, ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει δύο παιδιά. Υπηρέτησε σε πολλά προξενεία σαν πρόξενος και σε πολλές πρεσβείες σαν πρέσβης που ήταν. Η κηδεία έγινε στις 30/5/2023 στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωση του Σωτήρος στο Χαλάνδρι.

Ο Σύλλογος εύχεται σε όλους στους συγγενείς θερμά συλλυπητήρια.

Αριθμός Προβολών: 61