Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανιανών Αθήνας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κρητικό εστιατόριο του Πατούχα στην Καλλιθέα. Στη γιορτινή αυτή εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος Πλατανιανών με το τυχερό φλουρί να καταλήγει στον κύριο Ανδρέα Λίτινα του Εμμανουήλ. Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εύχεται σε όλους καλή χρονιά.

Ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού μας γιόρτασε την Καθαρά Δευτέρα με την παρέα όλων των συγχωριανών τα καθιερωμένα κούλουμα με πλούσια σαρακοστιανά εδέσματα. Ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή.

Ο Λευτέρης Λίτινας του Μανώλη και της Μαρίας αρραβωνιάστηκε τα Χριστούγεννα με την εκλεκτή της καρδιάς του στην Αθήνα. Ευχόμαστε στο ζευγάρι να ευτυχήσει και με το καλό και στον γάμο.

Η Αναστασία Χριστοδουλάκη του Πολυζώη ολοκλήρωσε τις σπουδές της και πήρε το πτυχίο της από τη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Πελοποννήσου. Το Δ.Σ. εύχεται πολλές επιτυχίες και καλή σταδιοδρομία.

Η Έλενα Κουρή του Ανδρέα και της Γεωργίας κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζιου Ζίτσου. Το Δ.Σ εύχεται στη νεαρή πρωταθλήτρια πολλές ακόμα επιτυχίες.

Η Μαρία Χριστοδουλάκη χήρα Εμμανουήλ πέθανε στις 8 Φεβρουαρίου και κηδεύτηκε την επομένη στο χωριό μας.Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της.

Για περισσότερα νέα, φωτογραφίες και βίντεο από το όμορφο χωριό μας και από τις εκδηλώσεις των συλλόγων μας, μπορείτε να επισκεφθείτε τις σελίδες μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter με το όνομα «Πλατάνια Αμαρίου».

Για οποιοδήποτε λάθος ή παράλειψη συγχωρέστε μας, και άμα θέλετε να προσθέσετε κάποιο νέο ή να κάνετε κάποια επισήμανση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email μας: platania.amariou@gmail.com

 

 

Αριθμός Προβολών: 83