Πανηγύρι Αγίου Γεωργίου

Τη Δευτέρα του Πάσχα – 29 Απριλίου 2019-τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο γραφικό αύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στο Πετροχώρι. Ακολούθησε το παραδοσιακό πανηγύρι, που οργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πετροχωρίου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα στην εκκλησία – Πλατεία Κώστα Μουντάκη – που διαθέτει όλες τις υποδομές για φαγοπότι , μουσική και χορό. Τα ωραία ακούσματα των Κρητικών οργάνων μας πρόσφερε το Μουσικό Συγκρότημα του Μιχάλη Τσικαλάκη.

Στην Πανηγυρική μας αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν ο υποψήφιος και νυν Δήμαρχος Αμαρίου κ. Μουρτζανός Παντελής καθώς και ο ανθυποψήφιός του κ. Κουτελιδάκης Κωνσταντίνος καθώς και αρκετοί εκλεγμένοι και υποψήφιοι τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου μας και της Περιφέρειας.

Με μεγάλη μας χαρά και ψυχική ανάταση συνευρεθήκαμε σ’ αυτή την καθιερωμένη πια γιορτή, ανάμεσα σε όλους τους συγχωριανούς μας – και όχι μόνο – και τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μας της Αττικής. Η Πρόεδρος μας, Ανδρεδάκη Ευρυδίκη απηύθυνε θερμό χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκομένους, με την ευχή να είμαστε όλοι καλά, να βρισκόμαστε με υγεία και να τιμούμε πάντα τις ρίζες μας!!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ

Αριθμός Προβολών: 47