ΠΕΝΘΗ

Στις 21/12/2017 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στην Αθήνα η Αρτεμησία Παττακού-Χρυσικοπούλου χήρα Θεόδωρου σε  ηλικία 87 ετών.

Στις 18/01/2018 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στο Χορδάκι της κοινότητας Άνω Μέρους η Νότα (Παναγιώτα) Καπαρού-Παττακού χήρα Στυλιανού σε ηλικία 84 ετών.

Στις 22/01/2018 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στο Άνω Μέρος Αμαρίου η Θεοδώρα Παττακού–Μπαγουράκη χήρα Πολύδωρου σε ηλικία 92 ετών.

Στις 13/02/2018 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στο Άνω Μέρος Αμαρίου η Πόπη (Καλλιόπη) Περάκη-Κατσούγκρη σε ηλικία 78 ετών.

Στις 02/03/2018 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στο Ηράκλειο Κρήτης ο Νίκος Τζίτζικας του Εμμανουήλ σε ηλικία 79 ετών.

 

Ο Σύλλογος μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους των εκλιπόντων.

  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Ε Τ Η Σ Ι Ο Σ  Χ Ο Ρ Ο Σ

Αγαπητοί Συγχωριανοί και Φίλοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου των καταγόμενών από τα χωριά Άνω Μέρος, Δρυγιές , Χορδάκι «Η ΚΑΛΟΕΙΔΕΝΑ» σας προσκαλεί και φέτος στον Ετήσιο Χορό μας  που θα πραγματοποιηθεί,στις 21 Απριλίου 2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 9:30 μ.μ, στο  Κρητικό Κέντρο «ΟΜΑΛΟΣ» επί της οδού  (Πειραιώς 68, Μοσχάτο τηλ.:210-5621642), Η διασκέδαση μας είναι εξασφαλισμένη, με τους ήχους του παραδοσιακού συγκροτήματος, στη λύρα Σήφης  Τσουρδαλάκης , λαούτο Μανώλης Χαμογιωργάκης και στο μαντολίνο ο συγχωριανός μας Γιώργος Χριστονάκης ,όλοι τους εξαιρετικοί  ερμηνευτές  της Κρητικής παραδοσιακής μουσικής, καθώς επίσης και με τη γνήσια Ανωμεριανή λύρα  συγχωριανών μας καλλιτεχνών.

Θα  πραγματοποιηθεί και η βράβευση των πρωτοετών φοιτητών μας, γι’ αυτό, όσοι γνωρίζετε παιδιά που εισήχθησαν το Σεπτέμβριο του 2017 στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι.), παρακαλούμε να επικοινωνήσετε εγκαίρως με το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Επίσης θα ενημερωθείτε ως προς τον χρόνο και το τόπο της καθιερωμένης μας  εκδρομής.   

ΕΥΧΕΣ

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ανωμεριανών Αθήνας  <<Η ΚΑΛΟΕΙΔΕΝΑ>>, εύχεται  σε όλους τους απανταχού,συγχωριανούς και φίλους,

 <<Καλή Σαρακοστή και καλή  Ανάσταση!!!!!!!!>>.

  Με το καλό να σμίξουμε, στις προσεχείς εκδηλώσεις  μας.!!!

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Φωτογραφίες και βίντεο από τις  εκδηλώσεις  μας έχουν αναρτηθεί  στο Facebook, προφίλ  ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ.

 Ευχαριστούμε,

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Αριθμός Προβολών: 275