ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΩΝ

ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ,ΔΡΥΓΙΕΣ,ΧΟΡΔΑΚΙ

ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΕΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ

 

«Η ΚΑΛΟΕΙΔΕΝΑ»                                                           

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1969

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

 

Στις 13/09/2017 ο Στεφανής Χατζηδάκης του Δημήτρη και της Μαρίας και η Φωτεινή Κοκονά  απέκτησαν το δεύτερο τους παιδί αγοράκι.

Στις 25/10/2017 ο Αντώνης Κατσαντώνης του Στέλιου και της Αριστέας και η Αντωνία Περάκη απέκτησαν το πρώτο τους παιδί κοριτσάκι.

Στις 27/10/2017 η Γιάννα Αγγελιδάκη του Μύρου και της Ευθαλίας και ο Γιάννης Μηναδάκης  απέκτησαν το τρίτο τους παιδί κοριτσάκι.

Ο Σύλλογος μας εύχεται να τους ζήσουν και να τα καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

 Στις 30/09/2017 στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στην Νέα Σμύρνη ο Γιώργος Μπαγουράκης του Κωνσταντίνου και της  Κάδιως και η Αλέκα Πολυχρονοπούλου  βάπτισαν το κοριτσάκι τους και του έδωσαν το όνομα Κωνσταντίνα.

Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο <<Πατούχας>>στην Καλλιθέα.

Ο Σύλλογος μας εύχεται  να τους ζήσει το νεοφώτιστο και να το καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

ΓΑΜΟΙ

 Στις 30/09/2017 η Μαριάννα Φρέρη του Ελπιδοφόρου και της Αργυρώς (Τσαχάκη) και ο Σωτήρης Μενής παντρεύτηκαν στο Ιερό Ναό Αγίου Σεβαστιανού στην Ερμούπολη Σύρου (Καθολικός γάμος).Ακολούθησε το Μυστήριο του Ορθόδοξου γάμου στο Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Του Σωτήρος.Το γλέντι  έγινε μέχρι πρωίας  στο παραλιακό κέντρο <<Παλιακόν>>στο Φοίνικα της Σύρου.

Ο Σύλλογος μας εύχεται στους νιόπαντρους να ζήσουν ευτυχισμένοι.

 ΠΕΝΘΗ

Στις 06/10/2017 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στην Αθήνα ο αγαπητός μας συγχωριανός (γαμπρός από τις Κουρούτες,Αμαρίου) Χριστόφορος Κατσούγκρης του Αντωνίου  σε  ηλικία 89 ετών.

Στις 07/10/2017 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στην Αθήνα ο Πέτρος Χατζηκιοσεγιάν χήρος Ελένης Ευαγγέλου Μπαγουράκη (γαμπρός στις Δρυγιές Αμαρίου) σε ηλικία 80 ετών.

Στις 30/10/2017 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στο Άνω Μέρος Αμαρίου η Αγγέλα Διαμαντάκη χήρα Εμμανουήλ σε ηλικία 91 ετών.

Στις 03/12/2017 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στο Άνω Μέρος Αμαρίου ο Στέλιος Μιχαλάκης του Λεωνίδα σε ηλικία 91 ετών.

Στις 04/12/2017 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στο Ρέθυμνο ο Μιχάλης Μαθιουδάκης του Ιωάννη (του στραβού λυράρη)  σε ηλικία 87 ετών.

Ο Σύλλογος μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους των εκλιπόντων.

 ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΩ-ΜΕΡΟΥΣ

 Για την ημερήσια εκδρομή  που πραγματοποιήθηκε στις 05/11/2017 το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Μέρους ευχαριστεί όλους τους συγχωριανούς  που συμμετείχαν.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί το πρακτορείο <<ΙΑΚΩΒΟΣ TRAVEL>> του συγχωριανού μας Ιάκωβου Παττακού του Γεωργίου  για την παραχώρηση των λεωφορείων,  δωρεάν και φέτος  για τους συγχωριανούς μας.

ΕΥΧΕΣ

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου  <<Η ΚΑΛΟΕΙΔΕΝΑ>>, εύχεται  σε όλους τους απανταχού, συγχωριανούς και φίλους, 

<<Καλά Χριστούγεννα>> και ο Νέος Χρόνος το 2018 να είναι γεμάτος ,με

                             ΥΓΕΙΑ, ΑΓΆΠΗ, ΕΙΡΗΝΗ και ΕΛΠΊΔΑ.

Με το καλό να σμίξουμε, στις προσεχείς εκδηλώσεις  μας.!!!

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Φωτογραφίες και βίντεο από τις  εκδηλώσεις  μας έχουν αναρτηθεί  στο Facebook, προφίλ  ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ.

 

Ευχαριστούμε,

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Αριθμός Προβολών: 199