ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΩΝ

ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ,ΔΡΥΓΙΕΣ,ΧΟΡΔΑΚΙ

ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΕΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ

«Η ΚΑΛΟΕΙΔΕΝΑ»                                                           

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1969

 

                                                                              ΑΘΗΝΑ 08-06-2020

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ 

Στις 05/05/2020 ο Αθανάσιος Σταυρουλάκης του Διογένη και της Ευρυδίκης και η Ναταλία Αρκάδη απέκτησαν το πρώτο τους  παιδί αγοράκι.

Στις 14/05/2020 η Ευαγγελία-Ευδοξία Λινοξυλάκη του Στεφανή και της Ελένης και ο Μιχάλης Βενέτης απέκτησαν δίδυμα κοριτσάκια.

Στις 01/06/2020 ο Νίκος Σκουλούδης του Γεωργίου και της Ειρήνης και η Νίκη Θεοδωράκη απέκτησαν  το πρώτο τους παιδί κοριτσάκι. 

Ο Σύλλογος μας εύχεται , να τους ζήσουν και να τα καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

 

ΒΑΠΤΙΣΗ 

Στις 07/06/2020 στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στο Ρέθυμνο ο Γιάννης Διαμαντάκης του Μιχάλη και της Μαρίας και η Στεφανία Βουμβουράκη βάπτισαν τα παιδιά τους και τους έδωσαν τα ονόματα,Μαρία-Ελένη και Μιχάλης.

 Ο Σύλλογος μας εύχεται , να τους ζήσουν τα νεοφώτιστα  και να τα καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

 

ΠΕΝΘΗ

Στις 25/03/2020 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στο Άνω Μέρος Αμαρίου ο συγχωριανός μας Κωστής Διαμαντάκης του Κυριάκου σε ηλικία 67  ετών.

Στις 17/04/2020 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στο Σακραμέντο (Καλιφόρνια Αμερικής) ο εμβηματικής μορφής και  ήρωας της Εθνικής Αντίστασης υπαρχηγός  της ομάδας Πετρακογιώργη, συγχωριανός Γιώργης Τζίτζικας του Αριστείδη  (Λεσκογιώργης-Μπαχρής) σε ηλικία 102  ετών.

Στις 26/05/2020 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στο Άνω Μέρος Αμαρίου ο συγχωριανός μας Κωστής Δουλγεράκης του Εμμανουήλ σε ηλικία 91 ετών.

Στις 30/05/2020 έφυγε από την ζωή η συγχωριανή μας Μαρία Μανουσάκη-Μπαγουράκη (αδερφή του Νίκου Μπαγουράκη) και κηδεύτηκε στην Αθήνα σε ηλικία 90 ετών.

Στις 02/06/2020 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στο Τυμπάκι Ηρακλείου ο Νίκος Χριστουλάκης σύζυγος Άννας  χατζηδάκη σε ηλικία 85 ετών.

Στις 06/06/2020 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στην Αθήνα η Κλεονίκη Κουγιτάκη-Μοσχοβάκου σε ηλικία 76 ετών.

Ο Σύλλογος μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους των εκλιπόντων.

 

ΕΥΧΕΣ 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας <<Η Καλόειδενα>>,  εύχετε σε όλους καλό καλοκαίρι και στους  μαθητές μας ,καλή δύναμη και επιτυχία στην προσπάθεια τους.

Επίσης καλή δύναμη με  υγεία, αγάπη και ελπίδα.

<<Σε μια δύσκολη για όλους εποχή η μεγάλη συμμετοχή  και η στήριξη σας  μας δίνει δύναμη και ικανοποίηση και δείχνει ότι έχουμε όλοι μας την θέληση  να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε δυσκολία>>.

Με το καλό να σμίξουμε στις προσεχείς εκδηλώσεις μας.!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, Φωτογραφίες και βίντεο απο τις  εκδηλώσεις μας έχουν αναρτηθεί στο facebook, προφίλ  ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ.

Ευχαριστούμε,

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

 

 

 

Ευχαριστήριο, εις μνήμην Κωνσταντίνου Εμμ. Δουλγεράκη.

Σας ευχαριστούμε, από καρδιάς  όλους, που με την παρουσία σας , τα καλά σας  λόγια  συμπαραστέκεστε στο πένθος και τη μεγάλη απώλεια που  βιώνουμε. Αισθανόμαστε βαθιά συγκινημένοι από τις  εκδηλώσεις τιμής, και αγάπης σας, που συνοδεύουν την ψυχή του…και απαλύνουν την δική μας…

 

Ο πατέρας μας, αν και έφυγε από κοντά μας, άφησε πίσω του παρακαταθήκη, την αγάπη του, για την οικογένειά του και τους συνανθρώπους του ,αρχές και αξίες που στόλιζαν τη ζωή του, την εργατικότητα του για προσφορά και  δημιουργία.

 

Σ’ ευχαριστούμε για όλα όσα μας πρόσφερες….

Οικογένειες:

Γεωργίου και Εμμανουήλ Κ. Δουλγεράκη

 

 

Ένας μικρός αποχαιρετισμός στον Κωστή

Στις 25 Μαρτίου του 2020 το Άνω Μέρος έγινε φτωχότερο από τη μεγάλη απώλεια του Κωστή Διαμαντάκη του Διαμαντοκυριάκου.  Ο Κωστής έφυγε τόσο άδικα στα 67 του χρόνια βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όλο το Άνω Μέρος. Λεβέντης στην παρουσία και στην ψυχή, ο Κωστής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους μας, μα και ο ίδιος λάτρευε το Άνω Μέρος και το επισκεπτόταν πολύ συχνά.

Ντόμπρος, αυθόρμητος, γλεντζές, πάντα γελαστός και με χιούμορ, και ταυτόχρονα ευαίσθητος και με την καρδιά μικρού παιδιού, ο Κωστής ήταν μια σοβαρή και στιβαρή παρουσία που τιμούσε το Άνω Μέρος και οι Ανωμεριανοί τού το ανταπέδιδαν με την αγάπη τους και την εκτίμησή τους.

Ήταν υπάλληλος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και ήταν πάντα δίπλα στους συγχωριανούς του σε κάθε δύσκολη στιγμή. Πάντα υποστηρικτικός και πάντα παρών στις χαρές και τις λύπες τους.

Με την άξια σύζυγό του Ειρήνη Μαρκάκη δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια με δυο υπέροχες κόρες που τον έκαναν πολύ υπερήφανο, την Ελένη γιατρό και την Ολυμπία πολιτικό μηχανικό. Κρίμα που χάρηκε τόσο λίγο τα δυο εγγονάκια του που λάτρευε.

Καλό παράδεισο Κωστή. Θα μας λείψεις και θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη!!

Αριστέα Αντ.Σοφιαδάκη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αριθμός Προβολών: 219