ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ:

Την 9-4-2019 η Μαρία Χανιωτάκη του Ανδρέα, σύζυγος του Στέλιου Κορνάρου, γέννησε το δεύτερο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Την 15-5-2019, στο Ρέθυμνο, η Άρτεμις Βασιλειάδη , σύζυγος του Παραδεισανού Στυλιανού του Κων/νου, γέννησε το δεύτερό τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται στους ευτυχείς γονείς να τους ζήσουν και μια καλή τύχη.

ΓΑΜΟΙ:

Το Σάββατο 1-6-2019 στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο κτήμα VERANO στη Λεωφόρο Πάρνηθας ο Διογένης Νικολάου Παραδεισανός παντρεύτηκε την Ιωάννα Κάϊκα και στη συνέχεια έγινε η βάπτιση της κόρης τους και της έδωσαν το όνομα Μαρία-Γεωργία. Ακολούθησε δεξίωση εντός του κτήματος με όλους τους καλεσμένους.

Το Δ.Σ. του συλλόγου τους εύχεται να ζήσουν ευτυχισμένοι και να καμαρώσουν τη νεοφώτιστη όπως επιθυμούν.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Το Σάββατο το βράδυ 16 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας στο κοσμικό κέντρο διασκέδασης «Α Ο Ρ Η» στη Λεωφόρο Κηφισού στην Αθήνα. Ο σύλλογος ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του για την συμμετοχή τους και όλους τους χορηγούς για τα πλούσια δώρα που μας διέθεσαν. Να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον κ. Γεώργιο Γαζοράκη για την οικονομική βοήθεια που κάθε χρόνο μας παρέχει και για την προσωπική παρουσία αυτού και των φίλων του .Επίσης να ευχαριστήσουμε τα Ελληνικά Πετρέλαια για τα δώρα που κάθε χρόνο μας χορηγούν και τον τοπικό σύλλογο του χωριού μας για την προσφορά του.

Αριθμός Προβολών: 41