ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

Στις 06/04/2017 ο Βασίλης Καπαρός τους Στέλιου και της Μαρκέλλας και η Κωνσταντίνα Βόσσου απέκτησαν το πρώτο τους παιδί κοριτσάκι.

Στις 14/06/2017 ο Γεώργιος Τζίτζικας του Μανώλη και της Αγγελικής και η Ελένη Κωνσταντάκη απέκτησαν το τρίτο τους παιδί κοριτσάκι.

Στις 17/06/2017 ο Χάρης Σκούρας του Ηλία και της Αγάπης και η Μαρία Ηλιάδου απέκτησαν το πρώτο τους παιδί κοριτσάκι.

Στις 21/06/2017 η Άλκηστης Κατσαντώνη του Γεωργίου και της Δέσποινας και ο Ευθύμιος Χρυσικός απέκτησαν το δεύτερο τους παιδί κοριτσάκι.

Στις 30/06/2017 η Μαρία Περάκη του Ανδρέα και της Μαρίας και ο Γιάννης Ασκοξυλάκης απέκτησαν το δεύτερο τους παιδί ,αγοράκι.

Στις 08/07/2017 η Φανουρία Τζίτζικα του Λευτέρη και της Μαρίας και ο Στεφανής Καβλαρίδης απέκτησαν το δεύτερο τους παιδί ,αγοράκι.

Στις 10/07/2017 ο Φάνης Φανουράκης του Κώστα και της Πόπης και η Δώρα Καρανίσα απέκτησαν το δεύτερο τους παιδί κοριτσάκι.

Στις 21/07/2017 η Ελένη Πολιουδάκη της Ροδούλας (Τζίτζικα) και του Γιάννη και ο Μιχάλης Αποκορωνιοτάκης  απέκτησαν το δεύτερο τους παιδί κοριτσάκι.

Στις 02/08/2017 η Ελένη Σταυρουλάκη του Διογένη και της Βίκυς και ο Νίκος Βρετός απέκτησαν το δεύτερο τους παιδί κοριτσάκι.

Στις 14/08/2017 ο Γιώργης Χατζηδάκης του Ιωάννη και της Στέλλας και η Ελένη Στιβαχτάκη απέκτησαν το δεύτερο τους παιδί ,αγοράκι.

Στις 16/08/2017 η Εμμανουέλα Δαμβακεράκη του Στέλιου και της Αγάπης (Μαθιουδάκη)και ο Δημήτριος Μακαρδόνας απέκτησαν το δεύτερο τους παιδί κοριτσάκι.

Ο Σύλλογος μας εύχεται να τους ζήσουν και να τα καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

Στις 30/07/2017 στον Ιερό Ναό Γεννέσιον της Θεοτόκου του χωριού μας ο Νίκος Mercho και η σύζυγος του Τάρα, οικονομικοί μετανάστες από την Αλβανία βάπτισαν τα δύο παιδιά τους .Νονός του κοριτσιού ο πρόεδρος της κοινότητας μας Αντώνης Καπαρός και του έδωσε το όνομα Καλλιόπη, του δε αγοριού ο Ιάκωβος Παττακός και του έδωσε το όνομα Κωνσταντίνος.

Ακολούθησε γλέντι στην ταβέρνα <<Η Αψίδα>> στο Γερακάρι.

Στις 16/07/2017 στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στον Κουμπέ Ρεθύμνου η Χρυσαυγή Λαγουδάκη του Γεωργίου και της Μαρίνας και ο Γιάννης Σισάκης βάπτισαν το δεύτερο τους παιδί και του έδωσαν το όνομα Μαρίνα. Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο <<Άλφα- Άλφα>>.

Στις 27/08/2017 στην Ιερά Μονή Ασωμάτων Αμαρίου, η Μαρία Μαθιουδάκη του Πανάγου και της Ευτυχίας, και ο Χαρίδημος Δελήμπασης βάπτισαν το τρίτο τους παιδί και του έδωσαν το όνομα Ευτύχης.

Ακολούθησε γλέντι στο κτήμα <<Πάνακρον>>.

Ο Σύλλογος μας εύχεται  να τους ζήσουν τα νεοφώτιστα και να τα καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

ΓΑΜΟΙ-ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ

Στις 18/06/2017 στο Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου (Κόμβος Ατσιπόπουλου) στο Ρέθυμνο  παντρεύτηκαν ο Γιώργος Γαλάνης του Στέφανου και της Ελένης και η Γιούλη Νικολαροπούλου. Ακολούθησε γλέντι στην ταβέρνα <<Κορφή>>.

Στις 09/07/2017 στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλμυρής (μετά τους Αγίους Δέκα) Ηρακλείου, παντρεύτηκαν ο Γεώργιος Τζίτζικας του Αντωνίου και της Άννας και η Νίκη Μαυράκη.

Ακολούθησε η βάπτιση του παιδιού τους και του έδωσαν το όνομα Αντώνης.

Το γλέντι έγινε στο κέντρο <<Φαιστός Palace>>.

Στις 19/08/2017 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου εντός τους <<Κτήματος Παυλάκη>> στο Ρέθυμνο ,παντρεύτηκαν ο Γιάννης Κατσαντώνης του Εμμανουήλ και της Δέσποινας, και η Λυδία Μεσσαλά.

Ακολούθησε γλέντι εντός του<< Κτήματος Παυλάκη>>.

Στις 19/08/2017 στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία (Μικρά Ανώγεια) στο Ρέθυμνο παντρεύτηκαν ο Νίκος Τζανιδάκης του Εμμανουήλ και της Ελένης (Βουμβουλάκη) και η Μαρία Νικηταρά. Ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα <<Θυμέλη>>.

Στις 30/08/2017 στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στους Αρμένους Χανίων, παντρεύτηκαν ο Γεώργιος Τζίτζικας του Γιάννη και της Ροδιάς και η Δέσποινα Μπομπολάκη. Ακολούθησε η βάπτιση των διδύμων τους ,του αγοριού με το όνομα Ιωάννης και του κοριτσιού με το όνομα Ροδάνθη-Κωνσταντίνα.

Το τραπέζι έγινε στο κτήμα <<Διαδρομές>>.

Ο Σύλλογος μας εύχεται στους νιόπαντρους να ζήσουν ευτυχισμένοι, να τους ζήσουν τα νεοφώτιστα και να τα καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

ΠΕΝΘΗ

Στις 07/06/2017 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στην Αθήνα η Ευγενία- Πελαγία Λυρούδια κόρη της Χρυσούλας Κοκκινάκη σε  ηλικία 57 ετών.

Στις 25/07/2017 έφυγε απο την ζωή και κηδεύτηκε στο Άνω Μέρος Αμαρίου ο Γεώργιος Παττακός του Θεόδωρου σε ηλικία 88 ετών.

Στις 02/08/2017 έφυγε απο την ζωή και κηδεύτηκε στο Άνω Μέρος Αμαρίου ο Ιωάννης Κατσαντώνης του Κωνσταντίνου σε ηλικία 95 ετών. Πλέον των πενήντα ετών υπήρξε ο Ιεροψάλτης του χωριού μας.

Ο Σύλλογος μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους των εκλιπόντων.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με μεγάλη συμμετοχή,αγάπη και κατάνυξη βρεθήκαμε και φέτος όλοι μαζί συγχωριανοί,συντοπίτες και φίλοι και πήραμε την ευλογία στις 6 του Αυγούστου στην <<Καλόειδενα>> Στον Δεσπότη Χριστό. Συγχωριανοί και ο Σύλλογος μας συμμετείχαν σε αρτοκλασία υπέρ υγείας όλων μας.

Επίσης το δεκαπενταύγουστο στην Παναγία <<Την Κερά>> μετά την Θεία Λειτουργία  ο Πολιτιστικός Σύλλογος αλλά και συγχωριανοί μας πρόσφεραν εδέσματα.

Ευχαριστούμε τους συγχωριανούς,και τους ξενοχωριανούς φίλους καλλιτέχνες οι οποίοι μας διασκέδασαν όπως κάνουν πάντα σε όλες τις εκδηλώσεις μας.

Και του χρόνου, με το καλό να ξανασμιξουμε.!!!!!!!!

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

<<ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΈΣ>> (ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΟΥΝΤΗ)

Με μεγάλη μας τιμή, χαρά και συγκίνηση συμμετείχαμε στις  18/07/2017 στην παρουσίαση του εν λόγω βιβλίου στο <<Σπίτι του Πολιτισμού>> στο Ρέθυμνο.

Ο καταξιωμένος συγχωριανός μας δημοσιογράφος- αθλητικογράφος παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο, που φέρει τον τίτλο «Είμαστε Πια Πρωταθλητές».Περιγράφει τις στιγμές του θριάμβου της Dream Team , στο Πρωτάθλημα του Μπάσκετ το 1987. Ήταν τότε που ο Γκάλης, ο Γιαννάκης και τα άλλα παιδιά της Εθνικής μας ομάδας πήρε το πρωτάθλημα, νικώντας την αήττητη Σοβιετική Ένωση με 103-101. Η εκδήλωση ήταν πολύ ξεχωριστή για τον Ανωμεριανό-Αμαριώτη δημοσιογράφο.Συγγενείς και φίλοι του, κατέκλυσαν το «Σπίτι του Πολιτισμού»,με  συγκινησιακή φόρτιση, σε ένα  ταξίδι με ωραίες αναμνήσεις.

Βασίλη Σκουντή συγχαρητήρια και  ευχόμαστε και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι <<καλοτάξιδο>>.

Και στο επόμενο με το καλό!!!

 

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι.

Γιαλιτάκη Γεωργία του Μάνθου και της Ελένης (Κατσούγκρη)

(Πανεπιστήμιο Κρήτης –Τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Ρέθυμνο).

Κεραμιανού Κλεονίκη του Μιχάλη και της Πόπης (ΤΕΙ Αθηνών Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων).

Λεμονάκη Εμμανουέλα του Ιωάννη και της Μαρίας,(Ιατρική Λάρισας).

Στάικος Κωνσταντίνος του Γεωργίου και της Ροδάνθης (Μαρκουλάκη)

(Πολυτεχνείο Κρήτης-Σχολή Μηχανικών Περιβάλοντος).

Τζίτζικας Ζαχαρίας του Μανώλη και της Ελένης (Πανεπιστήμιο Κρήτης –Τμήμα Φυσικής).

Χριστονάκης Μιχάλης του Γεωργίου και της Ερασμίας (Τσαχάκη) (Σχολή Μηχανολόγων μηχανικών  ΤΕΙ Χαλκίδας).

<Σε μια δύσκολη για όλους εποχή η μεγάλη συμμετοχή  και η στήριξη σας  μας δίνει δύναμη και ικανοποίηση και δείχνει ότι έχουμε όλοι μας την θέληση  να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε δυσκολία>>.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας <<Η Καλόειδενα>>,  εύχεται σε όλους επιτυχόντες καλή σταδιοδρομία.   Στους μαθητές, σπουδαστές καλή σχολική χρονιά, και καλή πρόοδο.

Επίσης σε όλους μας καλή δύναμη με  υγεία,αγάπη και ελπίδα.

Με το καλό να σμίξουμε στις προσεχείς εκδηλώσεις μας.!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, Φωτογραφίες και βίντεο απο τις  εκδηλώσεις μας έχουν αναρτηθεί στο facebook, προφίλ  ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ.

Ευχαριστούμε,

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Αριθμός Προβολών: 253