ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ:

          

     Την 28-8-2021  στην Καβάλα η Άννα ΜΑΡΙΔΑΚΗ του Μιχαήλ, σύζυγος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ιωάννη,  γέννησε το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται στους γονείς να τους ζήσει και να το δουν όπως επιθυμούν.

 

ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ:

 

    Την 19-6-2021 ο Μιχάλης Κων. Παραδεισανός και η σύζυγος του  Μαρία Κυριακοπούλου στην Αμνάτο  Ρεθύμνης  βάπτισαν το γιό τους και του έδωσαν το όνομα Κωνσταντίνος. Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι στο σπίτι του Πολιού – Αστέρι.

Την 24-7-2021 ο Στέλιος Κων. Παραδεισανός   και η σύζυγος του  Άρτεμις Βασιλειάδη στο Μίνωα Μεσσαράς   βάπτισαν το γιό τους και του έδωσαν το όνομα Κωνσταντίνος. Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι.

Την 31-7-2021 ο Σπύρος Μαριδάκης    και η σύζυγος του  Δήμητρα  στον  Άγιο Στυλιανό της Αγίας Παρασκευής  βάπτισαν το  δεύτερο γιό τους και του έδωσαν το όνομα Ελευθέριος. Νονοί  Κώστας Αντ. Παραδεισανός και Νάνσυ Λαμπράκη – Ψυλλάκη. Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού στον Άγιο Ιωάννη Αμαρίου.

Την 28-8-2021 ο Στρατιδάκης Φάνης του Γεωργίου και η σύζυγος του Ελευθερία στην εκκλησία των Τεσσάρων Μαρτύρων  του χωριού μας βάπτισαν το γιό τους και του έδωσαν το όνομα Γεώργιος. Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι στην Πέτρινη Πολιτεία.

 

Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται στους  γονείς και νονούς  να τους ζήσουν και μια καλή τύχη.

 

Π Ε Ν Θ Η :

Στις 10-6-2021 πέθανε και κηδεύτηκε στο Αιγάλεω ο ΚΑΤΕΛΗΣ Νικόλαος σε ηλικία 83 ετών.

Στις 9-7-2021 πέθανε στο χωριό μας όπου και κηδεύτηκε η ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ Ελένη του Σταύρου, σε ηλικία 92ετών.

Στις 4-8-2021 πέθανε στο χωριό μας όπου και κηδεύτηκε η ΚΑΠΑΡΟΥ  Μαρία χήρα Στυλιανού, σε ηλικία 100 ετών.

Στις 5-9-2021 πέθανε και κηδεύτηκε στον Κορυδαλλό η ΚΑΠΑΡΟΥ- ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗ Δώρα σύζυγος Μιχαήλ, σε ηλικία 92 ετών.

Στις 20-9-2021 πέθανε και κηδεύτηκε στην Νίκαια Πειραιώς ο ΜΑΡΑΜΠΟΥΤΗΣ Τάκης του Αναστασίου, σε ηλικία 72 ετών.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων.

 

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ:

Δεληζήση Παναγιώτα (Νόνη) του Κων/νου, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Τμήμα Ηλεκτρολόγων – Μηχανολόγων.

Κολουντζάκης Νικόλαος του Μιχαήλ, στο Μαθηματικό Ηρακλείου Κρήτης.

Μανωλακάκη Ευδοξία του Γεωργίου,(2020) στο παιδαγωγικό Ρεθύμνης, Τμήμα Νηπιαγωγών.

Σιγανού Ανθούσα  του Δημητρίου, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ,Τμήμα Χημικών Μηχανικών.

Σαλιβέρος Λάμπρος  του Μύρωνα, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Φλουρής Παντελής του Σταύρου, Πολυτεχνείο Πατρών, Τμήμα μηχανικών ηλεκτρονικής υπολογιστών και πληροφορικής.

Το Δ.Σ. του συλλόγου τους εύχεται μια όμορφη φοιτητική  ζωή , πάντα επιτυχίες και καλή σταδιοδρομία.

ΠΤΥΧΙΟ:

Η Καπαρού Πηνελόπη του Αντωνίου, πήρε το Πτυχίο της από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ . Της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία  και καλή επιτυχία στο έργο της ως γιατρός.

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α

Λάμπρο μας, αγαπημένε μας εγγονέ, πόσο περήφανους μας κάνεις με την επιτυχία σου στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής!! Τα θερμά μας συγχαρητήρια, τις πιο ζεστές ευχές μας, ευχές καρδιάς, για καλές σπουδές. Να ακολουθήσεις τα όνειρά σου, να βαδίζεις σε δρόμους φωτεινούς και μείς να  καμαρώνουμε για σένα.

Ο παππούς και η γιαγιά

Λάμπρος και Ευαγγελία Σαλιβέρου

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

 

Στις 16-8-2021 έγινε από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων   κ.κ. Ειρηναίο αγιασμός – εγκαίνια του γραφείου της εκκλησίας των τεσσάρων μαρτύρων που ανεγέρθη, σε χώρο που παραχωρήθηκε από την οικογένεια του Δημήτρη και Κυριακής  Δάρρα,

με δαπάνες που ανάλαβε εξ ολοκλήρου   η οικογένεια Γεωργίου και Μαρίας Γαζοράκη. Από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη παραδόθηκε στις οικογένειες αναμνηστική πλακέτα και ακολούθησαν ευχαριστίες από τον εφημέριο του χωριού μας αιδεσιμότατο Πάτερ Παύλο Καραταράκη, με πρωτοβουλία του οποίου έγινε το έργο και προσφέρθηκε κέρασμα σε όλους τους παρευρισκομένους.

 

Στις  22-8-2021 στο εξωκκλήσι του χωριού μας την Αγία Σοφία ο Σύλλογος των Αθηνών

πραγματοποίησε την καθιερωμένη για τους Αθηναίους λειτουργία και αρτοκλασία με μεγάλη

συμμετοχή. Ακολούθησε στον  ειδικά διαμορφωμένο προαύλιο χώρο της εκκλησίας πλούσιο φαγητό – κέρασμα  προσφορά του Γιώργου και Μαρίας Γαζοράκη που πάντα είναι δίπλα μας

και τους ευχαριστούμε θερμά.

 

Στις 29-8-2021 ημέρα του Αγίου Ιωάννου, ο Γιώργος και η Μαρία Γαζοράκη, πραγματοποίησαν

αγιασμό  και εγκαίνια στην καινούργια τους κατοικία στο χωριό μας.  Στη συνέχεια όλοι  οι χωριανοί και  καλεσμένοι παρακάθισαν  σε γεύμα που παρέθεσαν  στην πλατεία  του χωριού και ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι  από το συγκρότημα του Γιώργου Παπαδάκη. Ευχόμαστε από καρδιάς στο Γιώργο και την Μαρία να μπαινοβγαίνουν με υγεία στο αρχοντικό τους και πάντα χαρές.

 

Στις 11-9-2021 ο Λάμπρος και Ευαγγελία Σαλίβερου τέλεσαν αγιασμό και τρισάγιο στο ανακαινισμένο πατρικό τους. Στη συνέχεια προσφέρθηκε πλούσιο γεύμα σε όλους τους καλεσμένους στην  ταβέρνα της Ιωάννας. Τους ευχόμαστε να μπαινοβγαίνουν με υγεία και πάντα χαρές.

 

Στις 17-9-2021 ημέρα της εορτής της Αγίας Σοφίας πραγματοποιήθηκε στο εξωκκλήσι του χωριού μας θεία λειτουργία με μεγάλη παρουσία πιστών και από τα γύρω χωριά. Στη συνέχεια

ο τοπικός σύλλογος του χωριού μας πρόσφερε  φαγητό – κέρασμα σε όλους τους παρευρι­σκομένους, γι΄ αυτό  και ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν , τις γυναίκες που ετοίμασαν τα φαγητά  και τους: Μουρτζανό Ιωάννη, Χατζάκη Μιχαήλ, Πετράκη Γεώργιο, Πετράκη Ματθαίο, Βολανάκη Μιλτιάδη και Τζίτζικα Γεώργιο  για τις  προσφορές τους.

 

 

(Νίκος Παραδεισανός Άγιος Ιωάννης)

 

 

Αριθμός Προβολών: 15