Με  μεγάλη επιτυχία έγινε και φέτος (7-2-2016) η συνεστίαση – κοπή πίτας του Συλλόγου μας , στο μεζεδοπωλείο «ΠΑΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ, ΠΑΜΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ» στην Κυψέλη (Φωκ.Νέγρη 50).

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν, αφού με την ενεργό συμμετοχή τους συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου μας, που δεν είναι άλλοι από τη σύσφιξη των σχέσεων των συγχωριανών μας και συγχρόνως μας εξοπλίζουν με δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειές  μας  προς την κατεύθυνση αυτή.

Ήταν μια εκδήλωση που έδωσε την ευκαιρία να συναντηθούν στον ίδιο χώρο  δεκάδες συγχωριανοί και φίλοι και κυρίως οι νέοι  των χωριών μας που έδωσαν  το παρόν  με την εντυπωσιακά μεγάλη παρουσία τους και  αυτή τη φορά ,στη συνεστίαση αυτή.

Το γλέντι, με καλό φαγητό, κρασί, ζωντανή μουσική και χορό, κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα και πρόσφερε στους παρευρεθέντες μερικές ώρες διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.

Toνεανικό κρητικό συγκρότημα (Κώστας Καπαρός-Τέλης Παπαδάκης-Αλέξανδρος Αλεβιζάκης) που μας κράτησε συντροφιά ήταν εξαιρετικό. Σπουδαία επίσης ήταν η εμφάνιση του Γιωργάκη Μεγρέμη  (εγγονού της Αφροδίτης Σπινθουράκη) με τους δύο συμμαθητές του από το Μουσικό Σχολείο Ιλίου που με το μπουζούκι τους μας χάρισαν όμορφα τραγούδια.

Ήταν, ένα όμορφο  και διασκεδαστικό κυριακάτικο μεσημέρι ,  μια ανάσα χαράς μέσα στις δύσκολες στιγμές που περνούμε στον τόπο μας. Να ευχηθούμε  από καρδιάς και του χρόνου.

Γεννήσεις

·         Η  Μαρία  Καλομενοπούλου  και ο  Γιώργος Βελιβασάκης  απέκτησαν το πρώτο τους αγοράκι.

 

          Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται στους γονείς να τους ζήσει  τα νεογέννητο και να το δουν όπως επιθυμούν.

 

Βαφτίσεις

·         Ο Οδυσσέας Κουτάκης και η σύζυγός του Ελένη βάφτισαν στον Οψιγιά το γιο τους και του έδωσαν το όνομα Χριστόφορος. 

 

     Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται στους γονείς να τους ζήσει το νεοφώτιστο.

Αριθμός Προβολών: 18