ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗ(1932-2021)     Η αγαπημένη μας εκλιπούσα Ειρήνη Καραπιδάκη ήταν κόρη του Καραπιδάκη Ορέστη και της Τουρνάκη Μαρίας . Η  αδελφή  της , Ελένη , ήταν παντρεμένη και κατοικούσε στο Βυζάρι .  Η Αείμνηστη έζησε τα περισσότερα χρόνια της στο Πετροχώρι ,παντρεμένη με τον Χαρίδημο Χαραλαμπάκη του Χαραλάμπους .Απέκτησαν 3 παιδιά- τη Ρούλα , τον Μπάμπη και τη Μαριλένα . Αξιώθηκε να χαρεί 8 εγγόνια και 4 δισέγγονα .    Υπήρχε μεγάλο δέσιμο αγάπης και συμπαράστασης στις δύο οικογένειες από πολύ παλιά( Οικογένεια παπά Δημήτρη Δεβεράκη και Καραπιδάκη Ορέστη ). Υπήρξε πολύ καλή γειτονία! Δημιούργησαν πνευματική συγγένεια , βαπτίζοντας η προγιαγιά μου -Μαρία Δεβεράκη – την αδελφή της Ελένη και αργότερα η μητέρα μου -Δεβεράκη Ανθούλα -βάπτισε τη κόρη της εκλιπούσας , Μαριλένα Χαραλαμπάκη .Η Ειρήνη ήταν ένας άνθρωπος πανέξυπνος , μια γυναίκα δραστήρια , υπεύθυνη ,δημιουργική σε όλους τους τομείς ( αγροτικά – οικιακά και υπερείχε στην υφαντική ).  Έφυγε από κοντά μας την 18-8-2021 .Η Εξόδιος Ακολουθία έγινε στις 21-8-2021 στον Ι.Ν.Αγ. Πνεύματος στο Πετροχώρι και η ταφή της στο Κοιμητήριο του χωριού μας .

 

 

 

 

Τα χρήματα που δόθηκαν εις Μνήμη της , διατέθηκαν στο φωτισμό του αύλιου χώρου του σχολείου του χωριού μας !!!(με ηλιακά pannel – πάνελ..)!!!   Είναι σημαντικό -Παράδειγμα προς μίμηση -να υλοποιούνται έργα στο τόπο μας ..στις ρίζες μας .. εις Μνήμη των συγχωριανών μας… των συγγενών μας …!!!!

 

 

Καλό Ταξίδι στην Αιωνιότητα !!Η ψυχή της πάντα στο Φως .. να μας συντροφεύει !Μας λείπει πολύ … Θα την θυμόμαστε για πάντα …                      Ευρυδίκη Ανδρεδάκη -Δεβεράκη           Πρ.Συλλόγου Πετροχωριανών Αττικής

Αριθμός Προβολών: 18