Την Κυριακή 20/3/2022 στο Αμαριώτικο Σπίτι πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας και οι εκλογές με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των Σωματείων Μελών.

Μετά την εκλογή του Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης κ. Αντώνη Πατακού  και της  πρακτικογράφου κας Ρούλας Χανιωτάκη, ακολούθησε η λογοδοσία του Προέδρου κ. Νικολάου Κραουνάκη για τα Πεπραγμένα του Δ.Σ. κατά το χρονικό διάστημα 31.12.2018 έως 31.12.2021, καθ’ ότι λόγω της πανδημίας δεν είχαν πραγματοποιηθεί Γενικές Συνελεύσεις και Εκλογές γι’ αυτό το διάστημα.

O Ταμίας κ. Ιωάννης Ιερωνυμάκης διάβασε τον Ταμειακό Απολογισμό  για το ίδιο διάστημα και τον Προϋπολογισμό της Νέας Oικονομικής Χρήσης. Εν συνεχεία διαβάστηκε η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής από τον κ. Μανώλη Τσαγρή και έγινε η συζήτηση για τα Πεπραγμένα, η Έγκρισή τους και η Απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.

Ακολούθως διατυπώθηκαν  σχετικές προτάσεις και θέσεις για τη ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων που αφορούν την Oμοσπονδία και την Επαρχία γενικότερα . Συζητήθηκε το θέμα εξοικονόμησης χρημάτων για την απρόσκοπτη έκδοση της εφημερίδας μας «Αμαριώτικη Φωνή» με ενισχύσεις, χορηγίες, κ.α.

Το Δ.Σ. προσπαθεί να βρει τις καλύτερες λύσεις, γι’ αυτό και προσκαλεί τους συνδρομητές να βοηθήσουν με τη συνδρομή τους και να ενημερώνουν για κάθε μεταβολή για να μην αποστέλλονται εφημερίδες άσκοπα.

Ύστερα από την εποικοδομητική αυτή συζήτηση, τον καλόπιστο διάλογο  και τις ευχαριστίες του Δ.Σ. για τη συνεργασία, ακολούθησε η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας της Oμοσπονδίας και εν συνεχεία διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Την 23η Μαρτίου 2022 με πρόσκληση του πλειονοψηφήσαντος στις εκλογές 20.3.2022 κ. Κραουνάκη Νικολάου συγκεντρώθηκαν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των χωριών-μελών  για να εκλέξουν ΝΕO ΔΙOΙΚΗΤΙΚO ΣΥΜΒOΥΛΙO για την διετία 2022-2024:

Το Συμβούλιο που προέκυψε έχει ως ακολούθως:

ΠΡOΕΔΡOΣ: Κραουνάκης Νικόλαος (Βρύσες)

Α` ΑΝΤ/ΔΡOΣ: Βαμιεδάκης Παναγιώτης (Μέρωνας)

Β` ΑΝΤ/ΔΡOΣ: Τσαγρής Εμμανουήλ (Βισταγή)

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γουμενάκη Κρυστάλλω (Απόστολοι)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αναστασάκη – Κυριακάκη Γεωργία (Μοναστηράκι)

ΤΑΜΙΑΣ: Πορτάλιος Στυλιανός (Παντάνασσα)

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ (Υπεύθυνος «Αμαριώτικης Φωνής» και Ιστοσελίδας: Σαββάκης Ιωάννης (Πατσός)

ΜΕΛΗ: (κατ’ αλφαβητική σειρά)

Βλαστός Εμμανουήλ (Λαμπιώτες)

Δουλγεράκης Γεώργιος (Άνω Μέρος)

Δραμιτινού – Καναβά Αθηνά (Καλογέρου)

Καναβάς Ιωάννης (Νευς Αμάρι)

Καπελώνη Βασιλική (Κουρούτες)

Πατρικαλάκης Ιωάννης (Πετροχώρι),

Ταταράκης Θεοχάρης (Γερακάρι).

Χαλκιαδάκης Ιπποκράτης (Φουρφουράς)

Χανιωτάκης Γεώργιος (Αγ. Ιωάννης)

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ιερωνυμάκης Ιωάννης (ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ)

Μοναχογιός Δημήτριος (ΒΡΥΣΣΕΣ)

Δραμιτινός Γεώργιος (ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ)

Τα σχετικά κείμενα Απολογισμού Προέδρου, Ταμία και Προϋπολογισμού με πίνακες που διαβάστηκαν στη Γενική Συνέλευση για ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου, υπάρχουν αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας (www.omospamari.gr) που για οικονομία χώρου δεν αναφέρονται στην εφημερίδα μας.

 

 

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                Η Γεν. Γραμματεας

Νίκος Κραουνάκης                       Κρυστάλλω Γουμενάκη

Αριθμός Προβολών: 140