ΒΡΥΣΕΣ ΑΜΑΡΙΟΥ 24/8/2022

Τα έργα που παρουσιάστηκαν στο χώρο του παλαιού Δημοτικού σχολείου Βρυσών, από13 έως 24 Αυγούστου υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρίου είναι υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, όπως διαπίστωσαν οι επισκέπτες, αφιερωμένα στο ολοκαύτωμα των χωριών του Κέντρους.
Για αυτήν την επιτυχημένη καλλιτεχνική εκδήλωση, πρωτίστως ευχαριστώ την σύζυγο μου Άρτεμις Ριτσάτου, για την προτροπή της στήν απόφαση να εκθέσω τα έργα μου στη γενέτειρα της στις Βρυσες, επ’ ευκαιρία της επετείου του εορτασμού του ολοκαυτώματος από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής.
Επίσης ευχαριστίες αξίζουν στο Δήμαρχο Αμαρίου κ. Παντελή Μουρτζανό, για την δεκτικότητα του όπως και γενικότερα στο προσωπικό του Δήμου.

Παρομοίως, στον επιμελητή της εικαστικής αυτής εκδήλωσης κ. Μανώλη Χανιωτάκη για την πολύτιμη και ουσιαστική συμβολή του, χωρίς την οποία θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί έκθεση αυτή. Όπως θερμά ευχαριστώ στην δασκάλα Ελένη Τρουλινού για την άψογη εικαστική παρουσίαση των έργων.

Πολλά ευχαριστώ στον εφημέριο του χωριού πατήρ Γεώργιο για την υπομονή και την κατανόηση του στην στήριξη της όλης προσπάθειας, όσο και στους συγχωριανούς για την υποστήριξη τους, αλλά και στους επισκέπτες που με τίμησαν με την παρουσία τους και τα παραγωγικά σχόλια τους.


ΝΙΚΟΛΑΟΣ Μ. ΓΛΥΝΙΑΣ
ΖΩΓΡΑΦΟΣ-ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ

Αριθμός Προβολών: 31