(Γράφει ο Γεν. Γραμματέας Μουρτζανός Μιχ. Βασίλειος)

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΝΩΪΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.

Παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη και του ισχυρού άνδρα του Ομίλου Γκριμάλντι, Εμάνουελ Γκριμάλντι πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 η εκδήλωση των Μινωϊκών Γραμμών για τα εγκαίνια των δρομολογίων του “Κύδων Παλλάς” στη γραμμή Πειραιάς- Χανιά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών κος Αντώνης Μανιαδάκης, ανοίγοντας την εκδήλωση, τόνισε ότι η επέκταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στη γραμμή Πειραιάς-Χανιά-Πειραιάς αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία και τη στρατηγική της εταιρείας να συνεχίζει να επενδύει στην αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στην Ελλάδα.

 

 

 

 

 

Από την πλευρά του ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, τόνισε πόσο σημαντική είναι η σταθερή βελτίωση της ήδη υψηλής ποιότητας του μεταφορικού έργου στην ακτοπλοΐα. Το υπουργείο έχει προβεί σε σημαντικές παρεμβάσεις στον χώρο, στηρίζοντας τις εταιρείες και τους ναυτικούς, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, ώστε να αντιμετωπιστούν οι σοβαρές επιπτώσεις τη πανδημίας.

Έτσι, πέρα από την ενίσχυση των 30 εκατομμυρίων στην ακτοπλοΐα, ενημέρωσε ότι θα υπάρχει ενίσχυση και των θέσεων εργασίας

Ακόμη ανέφερε ότι η εξυπηρέτηση των νησιωτών είναι εξαιρετικά σημαντική, όχι μόνο για οικονομικοκοινωνικούς λόγους, αλλά και για εθνικούς. Έτσι, η ασφαλής και γρήγορη ιδιωτική παροχή υπηρεσιών είναι δείκτης της ποιότητας ζωής και κρίσιμη παράμετρος για την προσέγγιση ξένων επισκεπτών και την ανάπτυξη του τουρισμού.Έκλεισε σχολιάζοντας την δρομολόγηση του ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ, η οποία ενισχύει τη συνολική προσπάθεια ανόρθωσης του τουρισμού της χώρας, ως μία σημαντική επένδυση στα χρόνια που έρχονται.

To Cruise Ferry «ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ» κατασκευάστηκε στη Γένοβα, το οποίο μαζί με τα τρία αδερφά του πλοία αποτελούν τα ταχύτερα συμβατικά, επιβατηγά, οχηματαγωγά πλοία του κόσμου. Μπορεί να φιλοξενήσει 2.500 επιβάτες, αναπτύσσει ταχύτητα 31.5 κόμβων, διαθέτει πολυτελή ξενοδοχειακό εξοπλισμό και υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης.

 

 

 

 

 

 

 

Ο Κος Εμάνουελ Γκριμάλντι απευθύνοντας ένα χαιρετισμό στο κοινό.

 

Εκπρόσωπος για την Ομοσπονδία Σωματείων Επαρχίας Αμαρίου ήταν ο Γενικός Γραμματέας Μουρτζανός Μιχ. Βασίλειος. Στην φωτογραφία στο ίδιο τραπέζι με τον ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού Κρήτη fm Κο Παττακό Γιώργο (δεξιά) και στο κέντρο ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Κρήτη fm  Κος Νταγάκης Γιώργης.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ “KYDON PALACE” KAI ΓΑΛΗΝΙΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ.

 

πηγή: www.zarpanews.gr

 

Αριθμός Προβολών: 67