Η Ένωση Κρητών Κερατσινίου Δραπετσώνας «Το Αρκάδι» θα εορτάσει και φέτος με την λαμπρότητα που αξίζει τα 78 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης.

Σκοπός μας, κάθε χρονιά, να τιμούμε την συγκεκριμένη μέρα τα μαρτυρικά χωριά την Κρήτης (Κάνδανο, Κοντομαρί, χωριά επαρχίας Βιάνου-Ιεράπετρας, Τυμπάκι) και τους απλούς κρητικούς που με τους αγώνες τους και το αίμα τους γέμισαν τις λαμπρές σελίδες του βιβλίου της κρητικής αντίστασης απέναντι στον Γερμανό κατακτητή.

Φέτος η χρονιά είναι αφιερωμένη στο Ολοκαύτωμα των χωριών της επαρχίας Αμαρίου και στην μεγάλη απαγωγή Κράιπε.

Θα είναι μεγάλη τιμή για μας εάν θα μπορέσετε να παρευρεθείτε την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 και μέσα από τη Ομοσπονδία σας να μπορέσουμε τιμήσουμε όλους αυτούς που πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της λευτεριάς.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμωνος Κερατσινίου ( Κωνσταντινουπόλεως 57 και Ανάκου Κερατσίνι) στις 10:15 πμ, θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στην μνήμη των ηρώων και ομιλία για το χρονικό της ημέρας στο πολιτιστικό κέντρο Αντ. Σαμαράκης ( Μικράς Ασίας 24 και Παπαναστασίου Κερατσίνι). Θα συμμετέχει και η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού.

Ελπίζουμε να μας δώσετε την χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Για την Ένωση

Ο Πρόεδρος: Αντ. Κλαουράκης

Ο Αντιπρόεδρος Πολιτισμού: Νικόλαος Σταγάκης            

 Η Γραμματέας: Ελένη Μερίδη

Αριθμός Προβολών: 78