ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

 

Στις 16/12/2025 ο Μανώλης Κανδυλάκης του Στέλιου και της Κατερίνας και η σύζυγος του Αθηνά Γαβαλά, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί αγοράκι.

 

Στις 28/01/2026 ο Μανώλης Καραγιαννάκης του Νικολάου και της Γεωργίας Χατζηδάκη και η σύζυγος του Αναστασία Κανακάκη απέκτησαν το τρίτο τους παιδί αγοράκι.

 

Στις 12/02/2026 ο Μανώλης Κατσαντώνης του Στέλιου και της Αριστέας και η σύζυγος του Ειρήνη Γερογιαννάκη απέκτησαν το τρίτο τους παιδί αγοράκι.

 

Στις 11/03/2026 η Χαρούλα Κουγιτάκη του Γεωργίου και της Ελένης και ο σύζυγος της Κωστής Σπυθούρης, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί κοριτσάκι.

 

 

Ο Σύλλογος μας εύχεται , να τους ζήσουν και να τα καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

 

 

 

ΠΕΝΘΗ

 

Στις 23/12/2025 έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος μας συγχωριανός Εμμανουήλ Αντωνίου Παναγιωτάκης (χήρος Ελευθερίας), σε ηλικία 90 ετών.

 

Στις 31/12/2025 έφυγε από την ζωή η αγαπημένη μας συγχωριανή, Μαρία Εμμ. Καλλινικάκη σε ηλικία 83 ετών.

 

Στις 08/01/2026 έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος μας συγχωριανός, Εμμανουήλ Στεφάνου Λινοξυλάκης (Στεφανομανώλης), σε ηλικία 93 ετών.

 

Στις 30/01/2026 έφυγε από την ζωή η αγαπημένη μας συγχωριανή, Αργυρή Καπαρού (χήρα Μάρκου Κλαψινού), σε ηλικία 83 ετών.

 

Στις 02/02/2026 έφυγε από την ζωή η αγαπημένη μας συγχωριανή Ειρήνη Χατζηδάκη (χήρα Νικολάου), από το Χορδάκι, σε ηλικία 94 ετών.

 

Στις 06/02/2026 έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος μας συγχωριανός, Στέφανος Λινοξυλάκης του Κοσμά, και της Γκόλφως, (στην Ζάκυνθο όπου ζούσε), σε ηλικία 57 ετών.

 

Στις 10/02/2026 έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος μας συγχωριανός, Κυριάκος Μιχαλάκης του Γεωργίου (Τζαγκάρη από το Χορδάκι), σε ηλικία 76 ετών.

 

Στις 17/02/2026 έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος μας συγχωριανός, Μύρος Αγγελιδάκης του Γεωργίου σε ηλικία 85 ετών.

 

Στις 24/02/2026 έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος μας συγχωριανός, Μιχάλης Τρουλλινός του Μίνωα και της Αντωνίας Μπαγουράκη σε ηλικία 35 ετών.

 

Στις 25/02/2026 έφυγε από την ζωή η αγαπημένη μας συγχωριανή, Ελένη Μιχαλάκη (χήρα Κυριάκου), σε ηλικία 68 ετών.

 

Ο Σύλλογος μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους των εκλιπόντων.

 

 

ΕΥΧΕΣ:

 

Σε μια δύσκολη για όλους εποχή η μεγάλη συμμετοχή και η στήριξη σας μας δίνει δύναμη και ικανοποίηση και δείχνει ότι έχουμε όλοι μας την θέληση να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε δυσκολία.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, <<Η Καλόειδενα>>, εύχεται ,

Καλή Σαρακοστή και με το καλό στο Άγιο Πάσχα, με Υγεία και Ανάταση Ψυχής σε όλους μας.!!!

 

Ευχαριστούμε!!!

Με το καλό να σμίγουμε.!!!

 

Φωτογραφίες και βίντεο από τις εκδηλώσεις μας έχουν αναρτηθεί στο Facebook, προφίλ ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ.!

Με εκτίμηση το Δ.Σ.!!!

Αριθμός Προβολών: 14