Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΦΟΥΡΦΟΥΡΙΑΝΩΝ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Στις 17-3-2012 οι Φουρφουριανοί της Αθήνας πραγματοποίησαν με επιτυχία διήμερη εκδρομή στη χιονισμένη  και παγωμένη γραφική λίμνη Πλαστήρα, Μονή Κορώνης, το Περτούλι , την Ελάτη , την Πύλη , τα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα τύφλα να ‘χει η Ελβετία και οι άλλες δήθεν σπουδαίες χώρες, εμείς έχουμε ωραία μέρη αλλά τα υποτιμούμε για να κάνουμε τους σπουδαίους .Περάσαμε θαυμάσια ,γευτήκαμε όλα τα χειροποίητα καλούδια ,ήπιαμε τις τσικουδιές μας  και συγχαρήκαμε τα μέλη του Δ.Σ για την οργάνωση της ωραίας αυτής εκδρομής και ευχαριστημένοι ευχηθήκαμε με υγεία και στην επόμενη.

Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΣΤΟΝ  ΑΪ  ΓΙΩΡΓΗ ΛΥΚΑΒΗΤΟΥ

Στις 22 Απριλίου 2012 ο Σύλλογος Φουρφουριανών πραγματοποίησε την καθιερωμένη Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία υπέρ υγείας και μνήμης των μελών του  στο γραφικό και σπουδαίο μνημείο της Αθήνας εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο λόφο του Λυκαβητού. Ήταν μια καταπληκτική μέρα και απολαύσαμε τη λειτουργία , γευτήκαμε τον άρτο και ήπιαμε την τσικουδιά μας και τον καφέ που πρόσφερε ο Σύλλογος. Το μόνο άσχημο ήταν ότι έλειπαν πολλοί  Φουρφουριανοί από αυτή την ωραία και με περιεχόμενο εκδήλωση τιμής για όλους μας.

ΘΑΝΑΤΟΙ

– Πέθανε στο Ρέθυμνο ο Μιχάλης Σημαντήρας του Θεμιστοκλή.

-Στις 22-4-2012 πέθανε στο Ρέθυμνο ο Χαρίδημος Χαριτάκης , σύζυγος της Νίκης Μεράκη από το Φουρφουρά και κηδεύτηκε  στο χωριό του,τη Λοχριά Αμαρίου σε ηλικία 56 χρόνων.

-Στις 20-5-2012 πέθανε και κηδεύτηκε στο Φουρφουρά η Μαρία Τρουλλινού –Μπουρδελή.

(Ο Σύλλογος Φουρφουριανών εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους των θανόντων και ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους)

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ

Πρόεδρος: παπά-Μανόλης Διαμαντάκης

Αντιπρόεδρος: Μανόλης Τρουλλινός

Γεν. Γραμματέας: Γιώργος Τζωρτζάκης

Ταμίας: Μιχάλης Μουρτζανός του Χαράλαμπου

Γενικός Αρχηγός: Λυκούργος Στρατιδάκης

Έφορος Υλικού: Ζαχαρίας  Ζαχαριουδάκης

Έφορος Τμημάτων Υποδομής: παπά- Κυριάκος Κατσαντώνης

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Ματθαίος Πιπεράκης

Υπεύθυνος Τμήματος Κλασικού Αθλητισμού: Παντελής Μανωλακάκης

Αναπληρωματικά Μέλη

Κατερίνα Διαμαντάκη, Νίκη Μπουρδελή, Γιώργος Μουρτζανός, Μανόλης Καλυβιαννάκης, Νίκος Σαββάκης, Αλέξης Πιπεράκης

«ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ,Ι ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΑΡΙΟΥ»

 

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ:

1. Το δεύτερο τους κοριτσάκι απέκτησε η οικογένεια του Χρήστου Σημαντήρα του Εμμανουήλ και της Αναγνωστοπούλου Θεοδώρας στις 25.2.2012

2. Στις 17.3.2012 έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι η Διαμαντάκη Μαρία του Κωνσταντίνου σύζυγος του Μανωλακάκη Ιωάννη του Δημητρίου.

3. Ένα ακόμα μέλος προστέθηκε στην οικογένεια Διαμαντάκη Μιχάλη  του Ευτύχιου. Το δεύτερο τους κοριτσάκι γέννησε η σύζυγος Μαμαλάκη Άντυ στις 1.6.2012

4. Τέλος, στις 2.6.2012 γέννησε η Αργυρώ Μπαμπαλή (κόρη της χωριανής μας Ελευθερίας Τσίχλη) σύζυγος του Κοντοπίδη Γιώργου.

Το Δ.Σ. σας εύχεσαι ολόψυχα να σας ζήσουν.

ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ:

Στις  13-5-2012  και στον Ιερό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Μάτι Αττικής η Μαρία Αντωνακάκη  κόρη του Προέδρου της Ομοσπονδίας Αμαριωτών  Στέφανου Αντωνακάκη και ο σύζυγος της Εμμανουήλ Πάτσιος βάφτισαν το δεύτερο τους  γιο και του έδωσαν το όνομα ΣΤΕΦΑΝΟΣ. Νονοί στο μυστήριο ήταν ο Τάσος Αντωνάκος και η Έλενα Βενιζέλου .

-Στις 2.6.2012 βάφτισαν το δεύτερο κοριτσάκι τους η οικογένεια Μπαμπαλή Γιώργου (γιος της χωριανής μας Ελευθερίας Τσίχλη) και Τόλη Σπυριδούλα. Το όνομα αυτής Ελευθερία.

(Ο Σύλλογος Φουρφουριανών εύχεται στους γονείς να τους ζήσουν τα νεοφώτιστα και να τα δουν όπως ποθούν)

ΛΟΓΟΔΕΣΜΟΣ:

Ο Ζαχαρίας Μπουρδελής του Πολυχρόνη λογοδόθηκε στις 21.4.2012 την αγαπημένη του Φαραγκουλιτάκη Ζαχαρούλα από τη Γαλιά Ηρακλείου.

Με το καλό και στα στέφανα.

ΓΑΜΟΙ:

1. Παντρεύτηκε στις 22.4.2012 η Έλενα Τουλλινού του Εμμανουήλ τον αγαπημένο της Δημήτρη Λιοδάκη στον Αϊ Γιάννη Πεταλωτή στο Ρέθυμνο. Έπειτα βάφτισαν και το πρώτο τους παιδάκι και της έδωσαν το όνομα Δέσποινα. Ακολούθησε γλέντι στο Γεράνι Palace.

2. Στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου στις Κάτω Γούβες Ηρακλείου στις 12.5.2012 παντρεύτηκε ο Μπουρδελής Γιώργος του Πολυχρόνη την εκλεκτή της καρδιάς του Νταούντη Μαντώ. Ακολούθησε γλέντι στο Palladium στην Ανώπολη με το συγκρότημα του Αμαριώτη Τάσου Μπαγουράκη.

3. Στις 19.5.2012 στον Άγιο Στυλιανό Δειλινά Ηρακλείου παντρεύτηκε η Δήμητρα Γραμμένου ,κύρη της χωριανής μας Ελένης Μουρτζανού, τον αγαπητικό της Κουνεντάκη Κωνσταντίνο. Στη συνεχεία ακολούθησε γλέντι στο Olympia Palace στα Λινοπεράματα Γαζίου.

Το Δ.Σ. σας εύχεται να ζήσετε και καλούς απογόνους.

Εκ του Δ.Σ. ο  πρόεδρος Μουρτζανός Μιχ. Βασίλης.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ:

 

ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ

 

Σε καιρούς κρίσης, οικονομικής και ηθικής, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Φουρφουριανών Αθήνας, έπραξε όχι σύμφωνα με το ατομικό συμφέρον του καθενός, αλλά στηρίζοντας με τα όποια οικονομικά μέσα διαθέτει την προσπάθεια του δημοτικού μας, του Δημοτικού Σχολείου Φουρφουρά, να ενισχύσει το οπτικοακουστικό υλικό του. Οι δύο προτζέκτορες , αξίας 600€ περίπου, που δόθηκαν ως προσφορά για την πληρέστερη λειτουργία του σχολείου μας, αποδεικνύουν την αγάπη αυτών των ανθρώπων για την πρώτη ύλη του τόπου τους, δηλαδή τα παιδιά. Μαθητές και εκπαιδευτικοί ευχαριστούν από καρδιάς για την πράξη αυτή και εύχονται να παραμείνει άσβεστο αυτό το πνεύμα αλληλεγγύης και ομοψυχίας που αποτελεί και τη μόναδική διέξοδο από την κρίση.

 

Με εκτίμηση,

Πατσιάς Άγγελος

Μανωλακάκης Ιωάννης

Μποσδελεκίδου Γεωργία

Κούρτογλου Κυριακή

 

 

 

 

 

 

 

Αριθμός Προβολών: 36