3ήμερη Συνάντηση Ποιότητας, Επιχειρηματικότητας και Γευσιγνωσίας

2-4 Μαΐου

Στον Αγροτουριστικό Πολυχώρο Πάνακρον

Παρασκευή 2 Μαΐου

17 :30-20:00

·                     Παρουσίαση του Δικτύου Επιχειρήσεων Αμαρίου

·                     Εναλλακτικός Τουρισμός- Μορφές & Προοπτικές ανάπτυξης στην ενδοχώρα

·                     Τρόπος και μορφές ανάπτυξης των επιχειρήσεων του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα

Σάββατο 3 Μαΐου

10:00-14:30

·                     Παρουσίαση Δικτύου Οινοποιών Κρήτης -οφέλη και προοπτικές της δικτύωσης

·                     Agreco:το παράδειγμα της Grecotel

·                     Δύναμη πιστοποίησης της τοπικής Γαστρονομίας -δικτύωση παραγωγών και επιχειρήσεων

Ανοικτό εργαστήρι-συζήτηση

12:30 Διάλειμμα

·                     Η δύναμη της ετικέτας-ανταγωνιστικότητα και αποτελέσματα

·                     Ανάπτυξη Αγροτικού Τομέα, εναλλακτικές καλλιέργειες και        επιχειρηματικότητα

Ανοικτό εργαστήρι-συζήτηση

14:30-17:30

·                     Οινικές διαδρομές με οινογευσία από το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης

21:30

·                     Μουσική βραδιά με τον Δημήτρη Σγουρό και το συγκρότημα του

    Κυριακή 4 Μαΐου

10:00-14:00

·                     Αφιέρωμα στις τοπικές ποικιλίες βιδιανό/λιάτικο, τοποθέτηση σε χώρους εστίασης/δημιουργία λίστας κρασιών

·                     Επίδειξη Αμαριώτικης Γαστρονομίας και συνδυασμός της με  τοπικές ποικιλίες εμφιαλωμένων κρασιών

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών:

http://amariblog.webnode.gr/ και στο 2833022120/22025

Είσοδος Ελεύθερη

                                                                                      

 

 Διοργάνωση:

                                                                                    Δίκτυο Επιχειρήσεων Αμαρίου

Αριθμός Προβολών: 1