3ήμερη Συνάντηση Ποιότητας, Επιχειρηματικότητας και Γευσιγνωσίας
2-4 Μαΐου
Στον Αγροτουριστικό Πολυχώρο Πάνακρον
Παρασκευή 2 Μαΐου
17 :30-20:00
· Παρουσίαση του Δικτύου Επιχειρήσεων Αμαρίου
· Εναλλακτικός Τουρισμός- Μορφές & Προοπτικές ανάπτυξης στην ενδοχώρα
· Τρόπος και μορφές ανάπτυξης των επιχειρήσεων του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα
Σάββατο 3 Μαΐου
10:00-14:30
· Παρουσίαση Δικτύου Οινοποιών Κρήτης -οφέλη και προοπτικές της δικτύωσης
· Agreco:το παράδειγμα της Grecotel
· Δύναμη πιστοποίησης της τοπικής Γαστρονομίας -δικτύωση παραγωγών και επιχειρήσεων
Ανοικτό εργαστήρι-συζήτηση
12:30 Διάλειμμα
· Η δύναμη της ετικέτας-ανταγωνιστικότητα και αποτελέσματα
· Ανάπτυξη Αγροτικού Τομέα, εναλλακτικές καλλιέργειες και επιχειρηματικότητα
Ανοικτό εργαστήρι-συζήτηση
14:30-17:30
· Οινικές διαδρομές με οινογευσία από το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης
21:30
· Μουσική βραδιά με τον Δημήτρη Σγουρό και το συγκρότημα του
Κυριακή 4 Μαΐου
10:00-14:00
· Αφιέρωμα στις τοπικές ποικιλίες βιδιανό/λιάτικο, τοποθέτηση σε χώρους εστίασης/δημιουργία λίστας κρασιών
· Επίδειξη Αμαριώτικης Γαστρονομίας και συνδυασμός της με τοπικές ποικιλίες εμφιαλωμένων κρασιών
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών:
http://amariblog.webnode.gr/ και στο 2833022120/22025
Είσοδος Ελεύθερη
Διοργάνωση:
Δίκτυο Επιχειρήσεων Αμαρίου