Θάνατοι:
– Τέλος Ιανουαρίου του 2017, πέθανε στην Καλλιθέα ο Βαγγέλης Καλοειδάς, σε ηλικία 90 ετών. Η κηδεία του έγινε στο κοιμητήριο της Καλλιθέας.   
Γάμοι:
– Στις 18-2-2017 παντρεύτηκε η Άννα Γαληνάκη, κόρη της Ματούλας και του Γιάννη, στην Πλάκα. Το γλέντι πραγματοποιήθηκε σε κτήμα  στην Παιανία.
– Στις αρχές Ιανουαρίου 2017 παντρεύτηκε η Κωνσταντίνα (Νάντια) Καλαφατάκη, κόρη του Παύλου Καλαφατάκη. Το γλέντι πραγματοποιήθηκε σε κτήμα στη Βαρυμπόμπη.
Γεννήσεις:
– Η Μαρία Βαμιεδάκη του Στεφάνου και ο Γιώργος Παυλής απέκτησαν το πρώτο τους εγγόνι. Η κόρη τους Αναστασία γέννησε στις 1-6-2017 ένα αγοράκι. Να τους ζήσει.
Εκδηλώσεις: 
– Για έβδομή συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί «Μουσικό Διδασκαλείο» 2017, στο Μέρωνα Αμαρίου. Το φετινό Διδασκαλείο περιλαμβάνει μαθήματα κρητικής λύρας, κρητικού λαούτου, πνευστών, βιολιού και κρητικών χορών με βιωματική προσέγγιση. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν 7-11 Αυγούστου 2017 (Από Δευτέρα έως και Παρασκευή). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα www.meronasmusic.com.
.
Αριθμός Προβολών: 28