Α. ΠΕΝΘΗ

1.       Στις 26-2-2017 απεβίωσε η Ελένη Ι. Ιερωνυμάκη. Η νεκρώσιμη ακολουθία και η κηδεία έγινε στην Παντάνασσα. Ο Σύλλογος εκφράζει, θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά του Μάρκο και Γιάννη, στα εγγόνια του και τους λοιπούς συγγενείς.

2.       Την 1-3-2017 απεβίωσε ο Χαράλαμπος Στυλ. Πορτάλιος. Η νεκρώσιμη ακολουθία και η κηδεία έγινε στο νεκροταφείο στον Κόκκινο Μύλο. Ο Σύλλογος εκφράζει, θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά του Ελένη και Ειρήνη, στα εγγόνια του και τους λοιπούς συγγενείς.

 

Β. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1. Στις 28-1-2017, ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Παντάνασσας, στην αίθουσα του συλλόγου στην Παντάνασσα, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Εκτός βέβαια από την ευκαιρία για ανταλλαγή ευχών για την νέα χρονιά, ήταν και μια αφορμή για ένα καλό γλεντάκι.

2. Τα κούλουμα στην Παντάνασσα γιορτάστηκαν στην Παντάνασσα στην αίθουσα του συλλόγου. Ο Σύλλογος πρόσφερε λαγάνα, χαλβά και φασολάδα, τα τραπέζια όμως γέμισαν με κάθε λογής σαρακοστιανά που ετοίμασαν όλες οι νοικοκυρές. Ο αέρας τα χάλασε λίγο στα παιδιά (μικρά και μεγάλα) που δεν βοήθησε να σηκωθεί ο μεγάλος χαρταετός που είχαν ετοιμάσει. ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.

   

 

Γιάννης Ιερωνυμάκης

Αριθμός Προβολών: 22