Γάμοι

Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013, τελέστηκε ο γάμος της Χρύσας Τσατσάκη το γένος Σιδηροπούλου από τις Ελένες με τον εκλεκτό της καρδιάς της , Γιώργο Ψαρουδάκη από το Ηράκλειο. Το μυστήριο και η δεξίωση έλαβαν χώρα στο Ηράκλειο στο χώρο δεξιώσεων "Κουρήτες". 

Ο Σύλλογος τους εύχεται να ζήσουν ευτυχισμένοι και να εκπληρωθούν όλα τους τα όνειρα.

Γεννήσεις

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2013, η Δέσποινα Μαράκη, σύζυγος του Γιώργου Χριστόδουλάκη από τις Ελένες, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

Ο Σύλλογος τους εύχεται να τους ζήσει το νεογέννητο και καλή ανατροφή.

Βαπτίσεις

Το Σάββατο 20 Ιουλίου 2013, ο Μανώλης Γιανναράκης του Αντωνίου και η σύζυγός του Σοφία Χατζηδάκη βάφτισαν το γιο τους ,στο Ηράκλειο, δίνοντάς του το όνομα Ταξιάρχης. 

Ο Σύλλογος εύχεται στους γονείς να την καμαρώσουν όπως επιθυμούν και στο νεοφώτιστο να ζήσει.

Επιτυχίες

Ο Χρήστος Πέτρου, του Ιωάννη και της Παναγιώτας, το γένος Χριστοδουλάκη, εισήχθη στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (Φ.Π.Ψ.) . 

Ο Σύλλογος του εύχεται πάντα επιτυχίες και καλή σταδιοδρομία.

Θάνατοι

Στις 18 Αυγούστου 2013, έφυγε από τη ζωή η Δέσποινα Χριστοδουλάκη, σύζυγος Μανούσου Χριστοδουλάκη, από τις Ελένες, σε ηλικία 84 ετών. Η κηδεία έγινε στην Αθήνα. 

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2013, έφυγε από τη ζωή η Παγώνα Ανδρουλιδάκη, σύζυγος Ζαχαρία Ανδρουλιδάκη, από τις Ελένες, σε ηλικία 94 ετών. Η κηδεία έγινε στη Γέννα Αμαρίου. 

Ο Σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει. 

 

Αριθμός Προβολών: 2