Ο Σύλλογος Κρητών Καματερού “Το Αρκάδι” πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά του Συλλόγου, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 στην ιδιόκτητη αίθουσα του. Το Διοικητικό Συμβούλιο είχε φροντίσει να υπάρχουν διάφορα κεράσματα και δώρα για όλα τα παιδιά του Συλλόγου μας, τα οποία μοίρασε ο Άι Βασίλης. Τα μικρά παιδιά έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και στην συνέχεια χόρεψαν, πάντα υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη των άξιων χοροδιδασκάλων του Συλλόγου μας Φραγκίσκου Δανδουλάκη του Νικολάου από τηνΝίθαυρη Αμαρίου Ρεθύμνης και Κυριακής Οικονόμου, πρωτοχορευτών τουΛαογραφικού Ομίλου “ΚΟΥΡΗΤΕΣ”.

Την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014, με ιδιαίτερη επιτυχία και εξαιρετική παρουσία, πραγματοποιήθηκε η εμφάνιση από παιδιά κάθε ηλικίας του Συλλόγου, τα οποία έψαλλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και χόρεψαν, στην εκπομπή “ΕΞΙ ΔΕΚΑ” της ΝΕΡΙΤ. Ο Σύλλογος ευχαριστεί την συντοπίτισσα μας δημοσιογράφο Άντζελα Ζούγρα για το κάλεσμα στο εν λόγω κανάλι. Την αποστολή συνόδευσαν ο Πρόεδρος Γιάννης Ζαχαράκης που αναφέρθηκε στο βιογραφικό και στις δραστηριότητες του Συλλόγου και πρόσφερε στους συντελεστές της εκπομπής καλάθι με παραδοσιακά κρητικά προϊόντα, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Παπαδοκωστάκης και ο χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου Κρητών Καματερού Φραγκίσκος Δανδουλάκης. Οι μουσικοί που συνόδευσαν τα παιδιά ήταν ο δάσκαλος λύρας του Συλλόγου Μανώλης Ψαλλίδης και στα λαούτα οι Μανώλης Φετοκάκης και Φάνης Μπαρμπούνης.

Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η θεσμοθετημένη εκδήλωση “Κοπή Βασιλόπιτας”, στην αίθουσα του Συλλόγου Τιρύνθου 5 στο Καματερό (τηλέφωνο επικοινωνίας 210-2381944). Πλήθος κόσμου, μέλη και φίλοι, κατέκλισαν την αίθουσα του Συλλόγου, θαυμάζοντας τους έφηβους χορευτές μας που με την έναρξη έψαλλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και στην συνέχεια χόρεψαν. Το Διοικητικό Συμβούλιο είχε φροντίσει για τον κόσμο πλούσια παραδοσιακά εδέσματα. Επίσης, προσφέρθηκε χειροποίητη σπιτική Βασιλόπιτα φτιαγμένη από κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου και φίλες του Συλλόγου.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανώνυμους φίλους-μέλη, για την αμέριστη και ανιδιοτελή συνδρομή τους σε όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας.

Ο Σύλλογος Κρητών Καματερού “Το Αρκάδι”, την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 το μεσημέρι, θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωση του στο κέντρο “ΓΟΡΓΟΝΑ” με το συγκρότημα του Δημήτρη και Μιχάλη Κουνάλη.

                                                                                        Με εκτίμηση

                                                                                                                    Για το ΔΣ

                                                                                                Ο Πρόεδρος

                                                                                                 Γιάννης Ζαχαράκης

Αριθμός Προβολών: 38