Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,

Στη δύση μιας δύσκολη χρονιάς, ας αναλογιστούμε το παρελθόν με προβληματισμό και ενωμένοι ας υποδεχτούμε το 2019 με ελπίδα, αισιοδοξία και όραμα παλεύοντας για ένα κόσμο όπως μας αξίζει, με αγάπη και αλληλεγγύη.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, επιθυμία μας είναι η νέα χρονιά να ξεκινήσει όχι μόνο με ευχές, αλλά και με δεσμεύσεις. Με επίκεντρο πάντα τον πολίτη, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας.

Το 2018 κλείνει με τις καλύτερες προοπτικές καθώς δρομολογήθηκαν δύο μεγάλα αναπτυξιακά έργα: Η Μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων ΧΥΤΥ – Αμαρίου προϋπολογισμού 45.000.000 εκ. ευρώ που έχει ήδη δημοπρατηθεί. Επίσης, πρόσφατα υπογράφηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Στ. Αραχωβίτη, η απόφαση παραχώρησης και αξιοποίησης των ακινήτων της Γεωργικής Σχολής Ασωμάτων.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε, να διεκδικούμε και ευελπιστούμε το 2019 να υπάρξει θετική εξέλιξη όσο αφορά τη χρηματοδότηση για τα άλλα μεγάλα αναπτυξιακά έργα του Δήμου μας: Αμαριώτικος δρόμος και Φράγμα Πλατύ καθώς και να προχωρήσουν οι διαδικασίες από το αρμόδιο Υπουργείο για το Υβριδικό Υδροηλεκτρικό Φράγματος Ποταμών. Τέλος, στόχος μας παραμένει η αύξηση της επισκεψιμότητας της περιοχής, που ήδη βρίσκεται σε ανοδική πορεία, με Ήπια Τουριστική Ανάπτυξη με σεβασμό πάντα, στο περιβάλλον, στην παράδοση, στα ήθη και έθιμα του τόπου.

Χρόνια πολλά! Ειρηνικό και Ευτυχισμένο το 2019!

Ο Δήμαρχος Αμαρίου

Παντελής Μουρτζανός

Αριθμός Προβολών: 37