ΓΑΜΟΙ

– Στις 19/07/2014 παντρεύτηκε ο Λίτινας Aντώνιος του Κωνσταντίνου  την εκλεκτή της καρδιάς του Βάσω Βίλιου. Το μυστήριο τελέστηκε στην Ιερά Μονή Ασωμάτων, ενώ ακολούθησε πλούσιο φαγοπότι και γλέντι στο Πάνακρον, με λυράρη τον ξάδερφο του γαμπρού Πηγουνάκη Δημήτρη το γλέντι κράτησε με αμείωτο κέφι ως το πρωί.

– Στις 24/08/2014 παντρεύτηκε η Λίτινα Ιφιγένεια του     Παντελή τον εκλεκτό της καρδιάς της Σωκράτη Κομνινακίδη από τη Ξάνθη. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας του Λατζιμά, ενώ ακολούθησε πλούσιο τραπέζι στο κέντρο Ξαστεριά στη Βιράν Επισκοπή, η νύφη πήγε στην εκκλησία με συνοδεία της λύρας αλλά και με ριζίτικα τραγούδια όπου την περίμενε ο καλός της. Τους χίλιους και πλέον καλεσμένους διασκέδασαν οι Κατσαμάδες, ενώ το γλέντι κράτησε ως το πρωί.

ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ

Στις 20/07/2014 βάφτισαν το τέταρτο παιδί τους ο Γιάννης και η Βάσω Λίτινα στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα  Πλατάνια και της έδωσαν το όνομα Καλλιόπη, ενώ ακολούθησε γλέντι στη πλατεία του χωριού με το συγκρότημα του Στέλιου Μπικάκη, νονοί ήταν ο Δήμαρχος Αμαρίου Στέφανος Σημαντήρας και ο Πολιουδάκης Εμμανουήλ .

– Ο Γιάννης Μιχαήλ Λίτινας και η σύζυγός του Αγγελική βάφτισαν τα παιδιά τους ( 2ο και 3ο ) τον Ιούνιο του 2014 στο Ρέθυμνο και τους έδωσαν τα ονόματα Μιχάλης και Ελένη .

Το Δ.Σ εύχεται καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους .

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

. Η Βικυ Κασωτάκη του Νίκου και της Ελευθερίας Σιράγα και ο σύζυγός της Ανδρέας Ντρίμερης απέκτησαν το 2ο τους παιδί  ( αγόρι )στις 7 Ιουνίου του 2014 .

Το Δ.Σ εύχεται να τους ζήσει .

ΘΑΝΑΤΟΙ

Στις 12 Ιουλίου απεβίωσε η Αγγελική Βουμβουράκη το γένος Κιαγιά και ετάφη στα Πλατάνια στις 14 Ιουλίου . Υπήρξε σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Βουμβουράκη. Ας είναι αιωνία η μνήμη τους .

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

-Η Ελευθερία Λίτινα του Ιωάννη πέτυχε στη σχολή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών στο Μεσολόγγι .

– Η Χριστοδουλάκη Αναστασία του Πολυζώη πέτυχε στη σχολή τεχνολογίας και τροφίμων στη Καλαμάτα.

– Η Μαρία Χριστοδουλάκη του Κωστή πέτυχε στη μαιευτική Αθήνας .

– Η Μαρία Χριστοδουλάκη του Δημήτρη πέτυχε στη σχολή της φιλολογίας στο Ρέθυμνο .

Το Δ.Σ εκφράζει τα συγχαρητήριά του στις επιτυχούσες .

Πανηγύρι 15Αυγούστου στο Χωριό

Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πανηγύρι του χωριού μας, με μεγάλη επιτυχία κόσμος πολύς διασκέδασε μέχρι το πρωί με το συγκρότημα του Μιχάλη Καλλέργη, ενώ όλοι κατά την αποχώρησή τους έμειναν ικανοποιημένοι από την πλούσια περιποίηση. Η νεολαία του χωριού έδωσε δυναμικό παρόν, ενώ αξίζουν ένα μπράβο  όλες και όλοι που βοήθησαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης.

Αριθμός Προβολών: 11