ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΩΝ

 

ΘΑΝΑΤΟΙ

-Στις 4 Σεπτεμβρίου 2013 πέθανε στον Πειραιά και κηδεύτηκε  στο 3ο Κοιμητήριο Σχιστού-Κερατσινίου  ο Λίτινας Αντώνιος του Ιωσήφ σε ηλικία 77 ετών.

–  Στις 09-10-2013 πέθανε και κηδεύτηκε στο χωριό ο  Δημήτριος  Λίτινας του Κων/νου, γνωστός ως Ρουπάτσα, πλήθος κόσμου τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία όπου τον αποχαιρέτησαν με λύρα και τραγούδι όπως είχε παραγγείλει,  ήταν πολύ αγαπητός στους χωριανούς ιδιαίτερα στους νέους όπου αν και πολύ μεγαλύτερός τους ήταν παρόν σε όλες τις παρέες τραγουδώντας, από του παλιούς καλούς ριζίτες των Πλατανίων και ιδιαίτερα καλλίφωνος, χαρακτηριστικό του γνώρισμα η μεγάλη του δύναμη στα χέρια.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

–          Στις 21-11-2013 πέθανε στην Αθήνα ο Βουμβουράκης Ανδρέας γνωστός ως Μπουμπουραντρέας και κηδεύτηκε την επομένη στο χωριό . Ο Μπουμπουραντρέας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό και διακρινόταν για την καλοσύνη και την αγαθότητά του. Θα λείψει σε όλους τους χωριανούς . Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

–          Πέθανε στα μέσα Νοεμβρίου στην Αθήνα και κηδεύτηκε στου Ζωγράφου η Ελένη Δαφέρμου το γένος Δημητρακάκη  σε ηλικία 77 ετών . Ας είναι αιωνία η μνήμη της

Ο Σύλλογος Αθήνας και χωριού εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων .

ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ

–  Στις 20-10-2013  ο  Κωστής (του Μαθιό) και η Χρυσούλα (του τίτο) Λίτινα  βάφτισαν το τρίτο τους παιδί στον Άγιο Γεώργιο το Πεταλιώτη στο Ρέθυμνο και του έδωσαν το όνομα Τίτος, ενώ ακολούθησε τραπέζι στο κτήμα Θυμέλη στο Ρέθυμνο. 

ΓΕΝΝΗΣΗ

Στις 05-11-213 ο Παντελής και η Αθηνά Λίτινα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί ένα αγοράκι.

Τα Δ.Σ. Εύχονται να τους ζήσουν.

Ο Σύλλογος εύχεται καλές γιορτές σε όλους τους χωριανούς . Για τις εκδηλώσεις του συλλόγου τα μέλη θα ενημερωθούν με επιστολή. Στόχος είναι να πραγματοποιηθεί μία συνεστίαση και κοπή πίτας  κάποια Κυριακή μεσημέρι την περίοδο της αποκριάς .

 

 

 

Αριθμός Προβολών: 1