ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΛΑΤΑΝΙΩΝ

                          ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

 

   Στις 07-04-2015 ο Παντελής και η Αθηνά Λίτινα απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους ένα κοριτσάκι.

    Στις 27-04-2015 ο Βασίλης και η Κωνσταντίνα Κλάδου απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους ένα αγοράκι.

Το Δ.Σ εύχεται να τους ζήσουν

                                     ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

Η Βίκυ Κασωτάκη του Νίκου και της Ελευθερίας Σιράγα  και ο σύζυγός της Αντρέας Ντρίμερης θα βαπτίσουν το δεύτερό τους παιδί στις 6-6-2015 και θα τους δώσουν το όνομα Νικόλαος . Το Δ.Σ εύχεται καλή σταδιοδρομία στη ζωή του

 

                   ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Την Κυριακή 17/6/2015 οι Πλατανιανοί της Αθήνας αντάμωσαν στο κρητικό κέντρο Ξαθέρι  στην Καισαριανή  όπου και απόλαυσαν κρητικό παραδοσιακό γεύμα που παρέθεσε ο σύλλογος . Η προσέλευση ήταν μεγαλύτερη του αναμενόμενου και όλοι μαζί σμίξαμε και διασκεδάσαμε ευχάριστα ενώ και το κέντρο μας περιποιήθηκε άριστα . Ο σύλλογος τιμώντας τους νέους και τις νέες από το χωριό για τις διακρίσεις τους στα γράμματα έκανε δωρεά στους φοιτητές και τους μαθητές τις προσκλήσεις για το  γεύμα καθώς με τις επιτυχίες τους στα σχολεία και στα πανεπιστήμια και προπάντων με το ήθος τους μας κάνουν υπερήφανους .

Επίσης ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτούς που συμμετέχουν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις .  

                                      ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Η Κέλλυ Τριανταφύλλου του Κοσμά και της Κυριακούλας Βουμβουράκη πέτυχε στις εξετάσεις για την άδεια ασκήσεως του δικηγορικού επαγγέλματος και έτσι είναι άξιο μέλος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών . Ο Σύλλογος εκφράζει τα συγχαρητήριά του  στη νέα δικηγόρο .

Η Αριστέα Κασωτάκη του Νίκο και της Ελευθερίας απέκτησε μεταπτυχιακό  τίτλο σπουδών από το πανεπιστήμιο Αθηνών στη διασυνδετική ψυχιατρική . Ο σύλλογος εκφράζει τα συγχαρητήριά του .

                                ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τη Μαρία Βέργου – Βασιλακάκη για την δωρεά των 50 ευρώ εις μνήμην των νεκρών  της που έκανε στο σύλλογο . Επίσης ευχαριστούμε όλους όσοι κατά καιρούς έχουν κάνουν δωρεές επώνυμα ή ανώνυμα .

                                          ΘΑΝΑΤΟΙ

Πέθανε στις 3-4-15 και κηδεύτηκε στις 7-4-15 στου Ζωγράφου ο Γιώργος Δημητρακάκης του Νικολάου . Ο σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος .

                                ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

 Ο Σύλλογος εύχεται καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση στο χωριό το δεκαπενταύγουστο . Στο πανηγύρι θα παίζει ο Αλέξης Παπαδάκης . Ευπρόσδεκτοι είναι όλοι οι φίλοι . Γεια και χαρά .

Αριθμός Προβολών: 6