Αναδημοσίευση από : madeincreta.gr

Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η αυγουστιάτικη μουσική εκδήλωση στον Φουρφουρά, με σκοπό την ενίσχυση του συσσιτίου του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Κέντρου Αμαρίου «Ο Άγιος Νεκτάριος», της Ιεράς Μητρόπολης Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων.
 Εκατοντάδες ήταν εκείνοι που έσπευσαν να  ενισχύσουν με κάθε τρόπο την προνοιακή αυτή δομή που συμπληρώνει 15 χρόνια προσφοράς στο Αμάρι.
Ο Μητροπολίτης Ειρηναίος, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για το αγκάλιασμα της εκδήλωσης αυτής αλλά και για τη στήριξη γενικότερα του κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως. Στη συνέχεια  τίμησε με επίδοση αναμνηστικών πλακετών τον καταξιωμένο μουσικό κ. Βασίλη Σταυρακάκη καθώς επίσης και τον Όμιλο βρακοφόρων Κρήτης στο πρόσωπο του Προέδρου κ. Στέλιου Κιαγιαδάκη.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου βρακοφόρων αντιπρόσφερε στον Μητροπολίτη το έμβλημα του Ομίλου, παρουσίασε τους καλλιτέχνες και απήγγειλε  τις  μαντινάδες που έγραψε για την εκδήλωση το γνωστός μαντιναδολόγος Κωστής Καλλέργης (ΚΙΓΚ).


Ο Διευθυντής του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Κέντρου Αμαρίου «Ο Άγιος Νεκτάριος» και υπέυθυνος της εκδήλωσης π. Εμμανουήλ Διαμαντάκης ευχαρίστησε αναλυτικά όλους τους χορηγούς και όσους άλλους συνέβαλαν στην διοργάνωση και στην επιτυχία της εκδήλωσης αλλά και τους φορείς και συλλόγους που ενισχύουν κατά καιρούς τη δομή.
Η ιδιαίτερη φωνή του Βασίλη Σταυρακάκη, η αυθεντική λύρα του Ιάκωβου Πατεράκη, οι μελωδίες του Αντώνη Σταυρακάκη, του Γιώργου Σταυρακάκη και του Μανώλη Πετρακάκη ενθουσίασαν το πολυπληθές ακροατήριο ενώ οι  χορευτές του Ομίλου βρακοφόρων έδωσαν, όπως πάντα, τον δικό τους παλμό. Τέλος οι χοροδιδάσκαλοι Παύλος Πωλιουδάκης και Φένια Χαιρέτη και η χορευτική ομάδα των Αποστόλων εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους αποσπώντας τα χειροκροτήματα του κοινού.

Αριθμός Προβολών: 33