Το βράδυ της Τετάρτης  21 Μαρτίου 2018  έγινε συνάντηση μελών του Δ.Σ. Συλλόγου Πατσωτών Αθήνας  με μέλη του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών στον ιδιόκτητο χώρο των τελευταίων , στην περιοχή Προφήτη Ηλία Μενιδίου .

Σκοπός της συνάντησης  η σύσφιξη σχέσεων των δύο συλλόγων ,καθόσον στη Κρητική παροικία των Αχαρνών διαμένουν πολλοί Πατσώτες . Ο Πρόεδρος Πατσωτών  Παττακός Γεώργιος  παρέδωσε στον Πρόεδρο  Κρητών Αχαρνών Γιανούλη Δημήτριο , άγαλμα – προτομή για να σηματοδοτήσει αυτό ,μια ευρύτερη συνεργασία , αδελφοποίηση και φιλία.

 

Ακολούθησε δείπνο (συν των άλλων και αβρονιές ) για όλους   τους  παρευρισκόμενους. Ο Αλεξάκης Δαγκλής με τον Μαθιουδάκη Γιάννη μας διασκέδασαν παραδοσιακά με κρητική μουσική. Επίσης ο Χατζηφώτης Στράτος με το μπουζούκι του και ο Παπακωνσταντίνου Παναγιώτης  με την  κιθάρα του,  μας διασκέδασαν  με λαϊκό και ρεμπέτικο πρόγραμμα . Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ομοσπονδία Αμαριωτών Νίκος Κραουνάκης , ο Γιώργης  Στυλ.Παττακός  ιδιοκτήτης του Κρήτη FM 87,5 , μέλη του Συλλόγου Μοναστηρακιανών Αθήνας  και άλλα μέλη των δύο συλλόγων.

Ο Γενικός γραμματέας του Συλλόγου  Πατσωτών Αθήνας  &

Β΄Αντιπρόεδρος  του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών

Ιωάννης Ε Σαββάκης

Αριθμός Προβολών: 112