ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ Α.Ε.Ι
Η Ελένη Τσιχλάκη του Νικολάου και εγγονή της Δέσποινας Σημαντήρα-Τσιχλάκη πέτυχε στο τμήμα της Ιατρικής του Πανεπιστημίου  της Μελβούρνης Αυστραλίας.
(Θερμά συγχαρητήρια στην επιτυχούσα και καλές  σπουδές)
ΓΕΝΝΗΣΗ
Στις 10 -3-2017 η Κατερίνα Διαμαντάκη και ο Νίκος Αλεξάκης απέκτησαν το δεύτερό τους παιδί ένα υγιέστατο αγοράκι.
(Να  ζήσει το νεογέννητο  και οι γονείς  να το καμαρώσουν  όπως ποθούν)
 
ΘΑΝΑΤΟΙ
 
-Στις 26 Ιανουαρίου 2017 απεβίωσε και κηδεύτηκε στον Φουρφουρά η Ιερωνυμάκη Ευαγγελία σε ηλικία 83 ετών, ενώ ένα μήνα ακριβώς μετά έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στο ίδιο κοιμητήριο ο σύζυγος της Γεώργιος Ιερωνυμάκης ετών 97.
 -Την 1 Φεβρουαρίου 2017 απεβίωσε και κηδεύτηκε στο χωριό μας η  Σημαντήρα-Μανωλακάκη Χρυσή  του Χαράλαμπου.. 
Στις 12 Φεβρουαρίου 2017 απεβίωσε και κηδεύτηκε στο Φουρφουρά η Μαρία Λίτινα- Σημαντήρα του Ορέστη ετών 56
-Στις 10 Μαρτίου 2017 απεβίωσε και κηδεύτηκε στο Φουρφουρά ο Φιλοκτήτης Πανταλός σε ηλικία 94 χρόνων
(Θερμά συλλυπητήρια στους οικείου των θανόντων και αιωνία η μνήμη).
-Στις 18 Μαρτίου 2017, έφυγε ξαφνικά  για το μεγάλο ταξίδι,ο Μιλτιάδης Λανταβός σύζυγος της Αιμιλίας Σημαντήρα  του αείμνηστου  Σημαντηρογιώργη σε ηλικία 77 χρόνων και κηδεύτηκε στις 20-3-2017 στο Κοιμητήριο της Άνω Βούλας .Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα .
(Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντος)
 
 ΚΟΠΕΙ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΥΡΦΟΥΡΙΑΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
 
  Στις 29 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Κυριακή νιώσαμε ένα Φουρφουριανό μεσημέρι στο ΑΜΑΡΙΩΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ της Ομοσπονδίας Αμαριωτών στο κέντρο της Αθηνάς (Σοφοκλέους 53Α), με τη φιλοξενία του Συλλόγου Φουρφουριανών Αθήνας «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ». Μαζευτήκαμε χωριανοί μικροί και μεγάλοι για να κόψουμε την αγιοβασιλόπιτά  μας. Ως Πρόεδρος έκοψα τη βασιλόπιτα και έγινε το μοίρασμα της στα παρευρισκόμενα μέλη. Ακολούθως βραβεύτηκαν οι φετινοί χωριανοί επιτυχόντες των ΑΕΙ και ΤΕΙ  της χώρα μας, όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαρχίας Αμαρίου κος  Στέφανος Αντωνακάκης και η Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Πετρούπολης κα Φρόσω  Μουρτζανού –Μπαϊλού  τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.
  Αξίζει να σημειωθεί πως το φλουρί της βασιλόπιτας κέρδισα ο εκλεκτός χωριανός μας Χαλκιαδάκης Ιπποκράτης στον οποίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και για την τύχη του για το φλουρί αλλά και για την υποστήριξη και  προσφορά του  τόσα χρόνια  στο Σύλλογό μας.
 
                    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2017
 

                                                                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΣ ΜΙΧ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Αριθμός Προβολών: 5