ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩΜΕΡΙΑΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

<<Η ΚΑΛΟΕΙΔΕΝΑ>>

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

Στις 11/12/2013 ο Γεώργιος Παναγιωτάκης του Εμμανουήλ και της Ελευθερίας και η Ρεββέκα Γάσπαρη απέκτησαν παιδί, αγοράκι.

Στις 02/01/2014 η Παναγιώτα Αγγελιδάκη του Εμμανουήλ και της Άννας και ο Χρήστος Αποστολάκης απέκτησαν το δεύτερο τους παιδί αγοράκι.

Στις 09/02/2014 ο Φάνης Φανουράκης του Κωνσταντίνου και της Καλλιόπης και η Θεοδώρα Καρανίσα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί αγοράκι.

Στους ευτυχείς γονείς , γιαγιάδες και παππούδες ο Σύλλογος μας εύχεται να τους ζήσουν και να τα καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις στις 05.04.2014, ημέρα Σάββατο και ώρα 8:30 μ.μ, θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας <<ΚΑΛΟΕΙΔΕΝΑ>> στο κρητικό κέντρο ΟΜΑΛΟΣ (Λεωφ. Θηβών, αριθμός 283, Αιγάλεω, τηλ.: 210 – 5621642).Θα διασκεδάσουμε με τους κρητικούς ήχους του συγκροτήματος του Κωστή Κακουδάκη (λύρα) και Γιώργη  Μανωλιούδη  (λαούτο), καθώς επίσης και με τη γνήσια Ανωμεριανή λύρα του συγχωριανού μας Γιώργη Μπαγουράκη.

Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε όλοι μαζί μια όμορφη κρητική βραδιά, με καλή παραδοσιακή μουσική, Ανωμεριανό χορό και καλό φαγητό!!!

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Την Καθαρά Δευτέρα 03/03/2014 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Μέρους, συνεχίζοντας  τη μακρά παράδοση του χωριού μας, άνοιξε την Σαρακοστή στο χώρο του πολιτιστικού κέντρου του χωριού μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν συγχωριανοί, και φίλοι.Το Δ.Σ. του Συλλόγου προσέφερε στους παρευρισκομένους παραδοσιακή φασολάδα, και σαρακοστιανά εδέσματα, ενώ τη διασκέδαση ανέλαβαν οι συγχωριανοί μας, Στίνος Σοφιαδάκης (λύρα), Νίκος Μπαγουράκης (λαούτο), Μανώλης Διαμαντάκης (λαούτο), και Μανώλης Σοφιαδάκης (μαντολίνο).Συγχαίρουμε το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Μέρους για την πρωτοβουλία του και ευχόμαστε πάντα τέτοιες ωραίες στιγμές.

EYXEΣ

Ο Σύλλογος Ανωμεριανών Αθήνας  <<Η ΚΑΛΟΕΙΔΕΝΑ>> εύχεται στα μέλη και στους φίλους του,

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ και <<ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ>>με υγεία, υπομονή και καλή δύναμη.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Φωτογραφίες και βίντεο απο τις  εκδηλώσεις μας  έχουν αναρτηθεί  στο facebook, προφίλ  ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Αριθμός Προβολών: 1