ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2017

1.Αλεξανδράκη Σοφία του Αντώνη και της Τασούλας Χριστοδουλάκη του Νικολάου -Σχολή  Λογοθεραπείας Πάτρας

2.Ξενικού Μαρία του Στέλιου και της Κορίνας  -Σχολή Διοίκησης  Επιχ- σεων Ηρακλείου

3.Παπαδάκη Σταυρούλα του Μηνά και της Στέλλας Λίτινα – εγγονή του παπά Σταύρου –  Σχολή Βιολογίας Ηρακλείου

4.Σισάκη Ειρήνη του Δημήτρη και της Βάλιας -εγγονή της Μαρίας Λίτινα του Τίτου -Σχολή Ψυχολογίας  Ρεθύμνου

Ο σύλλογος μας συγχαίρει τους νέους φοιτητές και τους εύχεται καλές σπουδές.

ΠΤΥΧΙΑ

Η Παρασκευή Γεωργακάκη του Γιάννη και της Γεωργίας Λίτινα –εγγονή του παπά Σταύρου – πήρε το πτυχίο από τη σχολή του Φυσικού τμήματος του Πανεπιστημίου Ηρακλείου.Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.

ΓΑΜΟΙ

1.Στις 28 Ιουλίου 2017 παντρεύτηκαν η Αργυρώ Λίτινα του Γιάννη και της Βάσως και ο Κώστας  Πατένας του Θοδωρή και της Μαρίας. Ο γάμος τελέστηκε στο χωριό μας, στην Παναγία, ενώ το τραπέζι και το μεγάλο γλέντι έγιναν στη Βισταγή, στην πλατεία του χωριού με το συγκρότημα των Γ,Φασουλά και Κ.Καλλέργη

2.Στις 19 Αυγούστου 2017 παντρεύτηκαν ο Γιώργος Δημητρακάκης του Κωστή  και της Κατερίνας και η Αθανασία Τσικριτζή. Ο γάμος τελέστηκε σε εκκλησάκι πολυτελούς  ξενοδοχείου,στα Μάλλια Ηρακλείου όπου έγινε και η δεξίωση με  πολλούς καλεσμένους.Το φαγητό ήταν θαυμάσιο και η διασκέδαση που ακολούθησε με τη λύρα του Μαν.Δρακάκη ήταν υπέροχη.

3.Στις 19 Αυγούστου2017 παντρεύτηκαν η Χρυσούλα Λίτινα του παπά Κυριάκου και της Πόπης  και ο Γιάννης Τσακός και βάφτησαν το αγοράκι τους και του έδωσαν το όνομα Βαγγέλης.Τα μυστήρια τελέστηκαν στην Αγία Παρασκευή  όπου έγινε το τραπέζι και το γλέντι , που κράτησε μέχρι το πρωί με τη λυρα του Τσουρδαλάκη.

Στους νεόνυμφους ο σύλλογος μας εύχεται νάναι ευτυχισμένοι και στο αγοράκι νάναι υγιές και καλοφωτισμένο.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στις 8 Αυγούστου έγινε και φέτος λειτουργία στον Άγιο Μύρο, στην Πάνα.

Την ίδια μέρα το βράδυ πολλοί χωριανοί, κυρίως νέοι, ακολούθησαν τους άλλους επαρχιώτες  στη Λοχριά που ανέβηκαν στον Ψηλορείτη, στον Τίμιο Σταυρό, όπου τελέστηκε θεία λειτουργία τα ξημερώματα.

Πανηγύρι

Στις 15 Αυγούστου έγινε το καθιερωμένο πανηγύρι που διοργάνωσε και φέτος ο Πολιτιστικός σύλλογος.Το γλέντι με το συγκρότημα του Αχιλλέα Δραμουντάνη κράτησε μέχρι τις 6 το πρωί.Η συμμετοχή των χωριανών ήταν μεγάλη.Η οργάνωση και η εξυπηρέτηση ήταν άψογη.Η βοήθεια των νέων του χωριού και φέτος ήταν παραδειγματική. Συγχαίρουμε τους διοργανωτές και  όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της βραδιάς.

Στις 21 Αυγούστου έγινε συναυλία  στο Φουρφουρά με το συγκρότημα των Σταυρακάκηδων ,για φιλανθρωπικούς  σκοπούς –συσσίτια- της Αρχιεπισκοπής Λάμπης και Σφακίων .Η συμμετοχή των χωριανών μας ήταν σημαντική.

Εκδρομή

Στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια ενοριακή εκδρομή στη Σητεία, στη Μονή Τοπλού και στο χωριό Λιθίνες. Το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή των χωριανών είναι πολύ μεγάλο. Η οργάνωση έγινε από τον  παπά Σταύρο Λίτινα.

ΘΑΝΑΤΟΙ

Στις 22 Ιουλίου 2017 απεβίωσε ο Μύρος Κλάδος του Δημητ–αγροφύλακας.

Στις 12 Αυγούστου 2017 απεβίωσε ο Μανώλης Ξενικός του Κωνσταντίνου.

Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες και ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει..

Συλλυπητήρια  απευθύνει ο σύλλογος μας στην οικογένεια του Νίκου Κασωτάκη και της Ελευθερίας Σιράγα για το χαμό της αγαπημένης τους μητέρας.

Αριθμός Προβολών: 39