ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΑΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
* ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΟΝ *
ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ
  • Η Στέλλα Γιαννουλάκη εγγονή της Αγλαΐας και ο Βαγγέλης Λιγκουνάκης, απέκτησαν κορίτσι στις 10-6-2017.
  • Η Ειρήνη Μαυρομουστάκη εγγονή της Ριρίκας Παπαδάκη από τη Θεσσαλονίκη και ο Βαγγέλης Μουστάκας, απέκτησαν το δεύτερό τους αγόρι στις 10-6-2017.
  • Ο Κωστής Κυριακάκης του Ηρακλή και η Αναστασία Γκέκα, απέκτησαν το δεύτερό τους αγόρι στις 22-6-2017.
  • Η Ελένη Μακρυμαλλάκη του Γιάννη από την Πτολεμαΐδα και ο Πολυχρόνης Αθανασιάδης απέκτησαν αγόρι στις 22-6-2017.
        Το Δ.Σ. εύχεται στους γονείς τους να ζήσουν.
ΓΑΜΟΣ
  • Ο Γιάννης Δαβερώνας του Ανδρέα και η Βαΐα Κοκκονά από το Γερακάρι, παντρεύτηκαν στις 30-4-2017.
        Το Δ.Σ. εύχεται να ζήσουν και να ευτυχήσουν.
ΘΑΝΑΤΟΙ
  • Ο Γρηγόρης Παπαδάκης του Στυλιανού του Ηλιομανώλη, πέθανε και κηδεύτηκε στη Θεσσαλονίκη στις 11-6-2017, σε ηλικία 52 ετών.
  • Ο Μαρίνος Βαρούχας του Ζαχαρία, πέθανε και κηδεύτηκε στη Σητεία Λασιθίου στις 28-6-2017, σε ηλικία 68 ετών.
        Το Δ.Σ. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια.
ΔΩΡΕΑ
  • Η Νίκη Γιαπιτζάκη προσέφερε το ποσό των 50 Ευρώ στη μνήμη του συζύγου της Νικολάου και των γονέων της Νικολάου και Κυριακής Γαζοράκη.
        Το Δ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες του και μακαρία των νεκρών της.
ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ
Την παραμονή της Αγίας Μαρίνας 16 Ιουλίου, πλήθος χωριανών και φίλων τους έδωσαν το παρόν τους στον Άγιο Νικόλαο Ιλίου Αττικής για τον εσπερινό της Αγίας Μαρίνας μετέχοντας στην πανήγυρη του χωριού. Χοροστάτησε ο παπά Μανώλης Καβρουλάκης. Την αρτοκλασία προσκόμισε η Μαρία Κυριακάκη συζ. Κυριάκου, ως κάτοχος της εικόνας της Αγίας Μαρίνας για την χρονιά που πέρασε. Η εικόνα παραδόθηκε στην οικογένεια της Γεωργίας Κυριακάκη-Αναστασάκη για την επόμενη χρονιά. Το έθιμο αυτό καθιερώθηκε το έτος 2003 και έχει αγκαλιασθεί με πολλή θέρμη, ζήλο και επιθυμία από τους χωριανούς, αναμένοντας υπομονετικά την χρονιά τους (εγγραφή σε κατάλογο σειράς προτεραιότητας), προς ευλογία του σπιτιού τους και των οικογενειών τους. Μετά το πέρας του εσπερινού οι παρευρισκόμενοι δείπνησαν σε ταβέρνα της περιοχής.
ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ
Η Ιωάννα Γεροδήμου κόρη του Κων/νου και της Αργυρώς Αλεξανδράκη, πέτυχε στο Τμήμα Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το Δ.Σ. εκφράζει τα συγχαρητήριά του και εύχεται και στο πτυχίο με το καλό.
ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Ο Σύλλογος προς το τέλος του έτους προτίθεται να πραγματοποιήσει επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυσή του (1977-2017). Η ημερομηνία, ο χρόνος και το περιεχόμενο της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν με επιστολή προς τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου.
Αριθμός Προβολών: 32